ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας: Έτσι θα γίνεται η μεταφορά σκουπιδιών του Δήμου Κύμης Αλιβερίου στον ΧΥΤΑ Ιστιαίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας: Έτσι θα γίνεται η μεταφορά σκουπιδιών του Δήμου Κύμης Αλιβερίου στον ΧΥΤΑ Ιστιαίας

Τι αναφέρει η απόφαση του Φορέα για την μεταφορά των απορριμμάτων από τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου
Στον ΧΥΤΑ Ιστιαίας θα μεταφέρονται τα σκουπίδια του Δήμου Κύμης Αλιβερίου με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας.
Μετά από ερώτηση της Μαρίας Νταλιάνη, Επικεφαλής του συνδυασμού «Για ένα δήμο Πρότυπο» του δήμου Ιστιαίας Αιδηψού, ο ΦοΔΣΑ ενημερώνει πως: «Οι συνολικές ποσότητες των απορριμμάτων του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου που μεταφέρθηκαν στο ΧΥΤΑ Ιστιαίας ανέρχονται σε 30,7 tn και αντιστοιχούν σε 4 δρομολόγια που πραγματοποιήθηκαν στις 7, 21, 22 & 25 Οκτωβρίου 2022, με μονό τριαξονικό όχημα που έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στο ΧΥΤΑ.
Λόγω του ότι ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου διαθέτει εξοπλισμό που δεν έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στο ΧΥΤΑ Ιστιαίας (επικαθήμενα οχήματα με press container) και μέχρι την προμήθεια του κατάλληλου
εξοπλισμού (συρόμενα οχήματα με container) η εναπόθεση μέρους των απορριμμάτων του θα γίνεται με το υπάρχον μονό τριαξονικό όχημα».
Παράλληλα σε δεύτερη επιστολή επισυνάπτεται η απόφαση παραχώρησης απορριμματοφόρου οχήματος από τον Φορέα στον δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού, αποκλειστικά για την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr