Γιώργος Καραϊβάζ: Το συγκινητικό βίντεο-αποχαιρετισμός στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Καραϊβάζ: Το συγκινητικό βίντεο-αποχαιρετισμός στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονίας την περασμένη Παρασκευή στον Άλιμο, ήταν τα τελευταία χρόνια συνεργάτης της Ζήνας Κουτσελίνη.

Με ένα συγκινητικό βίντεο αφιερωμένο στον Γιώργο Καραϊβάζ ξεκίνησε τη Δευτέρα η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, στην οποία εργαζόταν τα τελευταία χρόνια ο δημοσιογράφος που έπεσε θύμα δολοφονίας έξω από το σπίτι του την περασμένη Παρασκευή στον Άλιμο.

Η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες του Γιώργου Καραϊβάζ διάλεξαν για τον on air αποχαιρετισμό τους το τραγούδι «Αχ χελιδόνι μου» με τη φωνή του Γιώργου Νταλάρα.

Το βίντεο, μάλιστα, ήταν διανθισμένο με στιγμές του Γιώργου Καραϊβάζ από την παρουσία του στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Η ίδια η Ζήνα Κουτσελίνη στην εισαγωγή της αναφέρθηκε στον Γιώργο Καραϊβάζ με εμφανή τη συγκίνηση στη φωνή της.

«Δεν ξέρω τι να σας πω, ξέρω μόνο τι θα μου έλεγε εκείνος: Έλα μωρέ Ζήνα. Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε γιατί έτσι θα ήθελε και εκείνος».

Περιγράφοντας, δε, πώς ενημερώθηκε για την δολοφονία, η Ζήνα Κουτσελίνη είπε ότι ενημερώθηκε αρχικά από τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. Γιώργο Καλλιακμάνη «και μετά δεν θυμάμαι τίποτα».

«Έγραψα κάποια στιγμή όταν βρήκα τη δύναμη ότι ήταν αδερφός. Ήταν οικογένεια που όταν την έχασα τη βρήκα» συνέχισε η Ζήνα Κουτσελίνη για τον Γιώργο Καραϊβάζ.

«Όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή εκείνος έβαλε την υπογραφή του με έγκυρος και αληθινό ρεπορτάζ. Μου έπιασε το χέρι και μου είπε είμαστε συνοδοιπόροι» πρόσθεσε.

«Είμαστε σήμερα εδώ γιατί αυτό το Σαββατοκύριακο εγώ πήρα περίπου 70.000 μηνύματα που ήταν μηνύματα αγκαλιάς» συνέχισε η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Δεν είμαστε η γυναίκα του, το παιδί του, η αδελφή του, η μητέρα του. Είμαστε η τηλεοπτική οικογένεια του Γιώργου που ο μπαγάσας είχε τρόπο να μας αγκαλιάσει. Είμαστε εδώ για να προχωρήσουμε» συνέχισε με εμφανή τη συγκίνησή της η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Θα δείτε την ευλογία και τη μεγαλοσύνη του Γιώργου» είπε ακόμα η Ζήνα Κουτσελίνη η οποία ανακοίνωσε πως «σκεφτήκαμε να είναι μια εβδομάδα ελεημοσύνης στη μνήμη του Γιώργου για αυτά που εκείνος πίστευε και πρέσβευε».

«Του υποσχόμαστε ότι θα σταθούμε όρθιοι και δυνατοί» κατέληξε η Ζήνα Κουτσελίνη στην εισαγωγή της για τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Πηγή – newsbomb.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr