Γλυκά Νερά: Γνώριζαν για τα χρήματα οι ληστές; Σημάδεψαν με όπλο το μωρό πριν σκοτώσουν την 20χρονη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Γνώριζαν για τα χρήματα οι ληστές; Σημάδεψαν με όπλο το μωρό πριν σκοτώσουν την 20χρονη

Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την φρικτή δολοφονία της 20χρονης από 4 αδίστακτους ληστές μέσα στο σπίτι της - Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες

Είχαν οι ληστές εσωτερική πληροφόρηση;

Σε αυτό το ερώτημα προσπαθούν, μεταξύ άλλων, να δώσουν απάντηση οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν τη δολοφονία της 20χρονης από την Αγγλία, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στη μεζονέτα του ζευγαριού υπήρχε χρηματοκιβώτιο, με τους κακοποιούς να κινούνται σαν να ήταν πεπεισμένοι ότι στο σπίτι υπήρχαν μετρητά.

Επέμεναν δε, με τις ερωτήσεις τους για το πού βρίσκονται τα μετρητά, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έστρεψαν το όπλο ακόμη και στο 11 μηνών μωράκι προκειμένου να ασκήσουν πίεση στο ζευγάρι να αποκαλύψει πού βρίσκονται χρήματα και τιμαλφή.

Οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται στο κατά πόσο η συμμορία των τεσσάρων ληστών είχε με κάποιο τρόπο πληροφόρηση για τη ζωή του ζευγαριού.

Πού στρέφονται οι έρευνες

«Οι δράστες ήταν πιθανότατα τέσσερις. Αρχικά σκότωσαν και κρέμασαν το σκυλί της οικογένειας στην αυλή για να μην γαυγίζει. Στη συνέχεια, παραβίασαν ένα παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας και εισέβαλαν στο σπίτι. Ένας από τους τέσσερις έμεινε έξω από την οικία για να έχει το ρόλο του τσιλιαδόρου. Οι τρεις αρχικά ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον άντρα, το σύζυγο της 20χρονης. Αφού τον χτύπησαν, τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν χειροπόδαρα σε μία καρέκλα. Στη συνέχεια ανέβηκαν στη σοφίτα της μεζονέτας όπου βρίσκονταν η γυναίκα με το μωρό της. Εκεί βασάνισαν την 20χρονη κλείνοντας της το στόμα με ένα μαξιλάρι. Στόχος τους ήταν να τους πει που βρίσκονται μετρητά και χρυσαφικά», αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Η αγριότητα που επέδειξαν οι δράστες κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι είναι άτομα σεσημασμένα, τα στοιχεία των οποίων ενδεχομένως υπάρχουν στις βάσεις δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. με αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή που ασθενοφόρα και περιπολικά σπεύδουν στο σπίτι της οικογένειας

Δείτε το βίντεο εδώ

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr