Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Τι έγραφε στα μηνύματα προς την 17χρονη ο βασικός ύποπτος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Τι έγραφε στα μηνύματα προς την 17χρονη ο βασικός ύποπτος

Η ζήλια του φερόμενου ως δράστη, που θεωρούσε «κτήμα» του το άτυχο κορίτσι που ζούσε στο Περιστέρι, και η επιθυμία της 17χρονης να διακόψουν το δεσμό τους

Δεκάδες μηνύματα απειλητικού ύφους φέρεται να είχε δεχθεί στο κινητό της τηλέφωνο η 17χρονη Νικολέτα από τον 22χρονο, βασικό ύποπτο για την άγρια δολοφονία της.

Αυτά τα στοιχεία προκύπτουν από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων του κινητού τηλεφώνου του άτυχου κοριτσιού που έκαναν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, ενώ αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Τότε, ο 22χρονος φαίνεται να έγινε απειλητικός και επιθετικός εναντίον της, αρνούμενος επίμονα να δοθεί τέλος στη σχέση τους και να της παραδώσει τα κλειδιά.

Ζήλια και εντάσεις

Ιδιες είναι οι αναφορές συγγενικών και φιλικών προσώπων της 17χρονης, που καταθέτουν τις εντάσεις και διαφωνίες των τελευταίων ημερών ανάμεσά τους.

Καταθέτουν επίσης πως η ζήλια του φερόμενου ως δράστη, που θεωρούσε «κτήμα» του το άτυχο κορίτσι, και η επιθυμία της 17χρονης να διακόψουν τη σχέση τους και να φύγει από το σπίτι τους αποτελούσαν τις αφορμές για συχνούς άγριους καβγάδες, που εντείνονταν καθημερινά.

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr