Η Εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ερέτριας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ερέτριας

Με λαμπρότητα εορτάσθηκε τηρούντων των υγειονομικών διατάξεων η Θεομητορική Εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ερέτριας
Με λαμπρότητα εορτάσθηκε τηρούντων των υγειονομικών  διατάξεων η Θεομητορική Εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ερέτριας όπου τελέσθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην οποία ιερούργησε ο εφημέριος του ιερού ναού Πρωτοπρ Θεοφάνης Παπαγεωργίου με την συμετοχή εκ του αναλογίου όπου έψαλαν οι ιεροψάλτες κ. Σπυρίδων Βάλβης  Γεώργιος Παπαγεωργίου και Δημήτριος Πετρογιάννης επίσης με περιορισμό συμμετοχής όπως προβλέπεται συμμετείχαν οι πιστοί.
Ακολούθησε η επίσημος Δοξολογία επι τη Εθνική Εορτή με την παρουσία του Δημάρχου Ερέτριας κ. Ιωάννου Δημητρόπουλου των Αντιδημάρχων κ. Κηρύκου Μπασινά  κ. Μαρίας Παπαγγελή του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητος Ερέτριας κ. Μάριου Παντελή του Διοικητού του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας Υπαστυνόμου Ά κ. Παναγιώτου Μπακούτη και του Λιμενάρχου Ερέτριας Υποπλοίαρχου ΛΣ κ. Χαραλάμπους Κρυσταλόγιαννη.
Μετά το πέρας της Δοξολογία ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος ομίλησε περιληπτικά για την πανηγυρική σημασία  της ημέρας.
 Ακολουθως στο ηρώο των πεσόντων  τελέσθηκε με περιορισμό συμμετοχής  η επιμνημόσυνος δέησις  και η κατάθεσις των στεφάνων απο τις τοπικές αρχές ενώ παρέστησαν επίσης και οι εθελοντικές ομάδες δασοπυροσβεστών του Δήμου Ερέτριας.
Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης
Ηρακλής Κοκκάλας

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr