Ηχητικό ντοκουμέντο του βιασμού της από τον τράπερ έχει 16χρονη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηχητικό ντοκουμέντο του βιασμού της από τον τράπερ έχει 16χρονη

Τι εξετάζουν οι Αρχές για την υπόθεση του βιασμού της 16χρονης - Ο 27χρονος υποστηρίζει ότι ουδέποτε υπήρξε σεξουαλική επαφή με την νεαρή - «Δεν έκανα ποτέ καμία κίνηση να την κρατήσω με το ζόρι»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο προσκήνιο σχετικά με την καταγγελία βιασμού της 16χρονης από τον τράπερ Saint στη Θεσσαλονίκη, καθώς όπως αποκάλυψε το Mega υπάρχει ηχογράφηση από τον βιασμό.

Σημειώνεται πως η 16χρονη έχει καταγγείλει στην αστυνομία Θεσσαλονίκης τον βιασμό της από τον γνωστό τράπερ Saint, ενώ ο κατηγορούμενος βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών.

To Μega αποκάλυψε πως υπάρχει ηχογράφηση από το κινητό της 16χρονης στην οποία καταγράφονται όλα όσα συνέβησαν. Το εν λόγω στοιχείο βρίσκεται ήδη στα χέρια των Αρχών.

Στον 27χρονο του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου και συγκεκριμένα μιας 16χρονης κοπέλας στον Λαγκαδά. Ο τράπερ φέρεται να οδήγησε την ανήλικη με το αυτοκίνητο του σε ερημική τοποθεσία και με χρήση σωματικής βίας την κράτησε μέσα στο αυτοκίνητο και την βίασε.

Σημειώνεται πως ο ίδιος έχει παραδεχθεί ότι ξεπέρασε τα όρια που έθεσε η ανήλικη, λέγοντας ότι υπήρξε φορτικός, αγνοώντας την άρνηση της 16χρονης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr