Ηλεία: 17χρονος επιτέθηκε σε Επίθεση 17χρονου σε 19χρονο για να του κλέψει το κινητό -Συνελήφθη από την Αστυνομία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεία: 17χρονος επιτέθηκε σε Επίθεση 17χρονου σε 19χρονο για να του κλέψει το κινητό -Συνελήφθη από την Αστυνομία

Ένας 17χρονος Ρομά, επιτέθηκε σε έναν 19χρονο με σκοπό να του κλέψει το κινητό, στη Γαστούνη Ηλείας.

Τον έριξε στο έδαφος και άρχισε να τον χτυπάει. Ο 19χρονος προέβαλε αντίσταση προσπαθώντας να αμυνθεί και στη συνέχεια ο 17χρονος τράπηκε σε φυγή. Η Ειδική Ομάδα Ελέγχων Παραβατικότητας Ευπαθών Ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, κινητοποιήθηκε στην περιοχή και λίγες ώρες αργότερα, αφού ο δράστης της απόπειρας ληστείας είχε ταυτοποιηθεί, συνελήφθη στο Λευκοχώρι Γαστούνης σήμερα τα ξημερώματα.

Ηλεία: Πώς έγινε το περιστατικό

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «…συνελήφθη, τα ξημερώματα, σε περιοχή του Πηνειού, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας 17χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα ληστείας.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος χθες (24/8) το βράδυ προσέγγισε έναν ημεδαπό άνδρα που κινούταν πεζός και με την άσκηση σωματικής βίας, αποπειράθηκε να του αφαιρέσει το κινητό του τηλέφωνο. Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε έρευνα από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, οι οποίοι ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του κατηγορούμενου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του σήμερα τα ξημερώματα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr