Ηλίας Μπόγδανος: Zήτησε on air «συγγνώμη» στον Σάκη Κατσούλη – «Ντρέπομαι»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλίας Μπόγδανος: Zήτησε on air «συγγνώμη» στον Σάκη Κατσούλη – «Ντρέπομαι»

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Love It, ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε για όλους και για όλα ενώ δε δίστασε να ζητήσει «συγγνώμη» στον Σάκη Κατσούλη.

Όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε η πιο άσχημη στιγμή του μέσα στο παιχνίδι ήταν όταν είπε τη λέξη «ξερνάω» για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Σε εκείνο το σημείο εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης ο νικητής του Survivor κι έτσι ο Ηλίας είχε την ευκαιρία να ζητήσει «συγγνώμη».

«Αυτό ήταν η χειρότερή μου στιγμή. Βγήκα και ήταν το μόνο πράγμα που είδα και ντράπηκα για τον εαυτό μου. Δεν είμαι εγώ. Δεν το κατάλαβα εκείνη τη στιγμή. Όταν είσαι με την παρέα σου και συζητάτε κάτι, επηρεάζεσαι. Η τοξικότητα που ένιωσα εκείνη την περίοδο. Ένιωσα τύψεις και έπιασα μετά τον Σάκη. Του το είχα πει», είπε και συνέχισε:

«Ντρέπομαι Σάκη. Είχε συμβεί αυτό που σου είχα πει Σάκη. Το κλίμα στην παραλία με έκανε να σας βλέπω σαν εχθρούς. Εκείνη τη στιγμή πέρναγαν όλα τα κακά από το μυαλό μου. Όταν ήρθα στα συγκαλά μου και ξύπνησα, είπα “είσαι ποτέ έτσι στην έξω ζωή;” Δεν έχω νιώσει ποτέ μου τοξικότητα. Δεν ήμουν ο εαυτός μου».

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr