Τραγωδία στα Τέμπη: J2US – Αναβάλλεται το live του Σαββάτου – Η ανακοίνωση του Κοκλώνη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: J2US – Αναβάλλεται το live του Σαββάτου – Η ανακοίνωση του Κοκλώνη

Για ποιο λόγο αναβάλλεται το live του J2US το Σάββατο

Δεν πρόκειται να προβληθεί το live του J2US το Σάββατο 4 Μαρτίου με κοινή απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού και των συντελεστών.

Οι συντελεστές έκριναν πως ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς τους νεκρούς και τραυματίες και τις οικογένειές τους η εκπομπή δεν πρέπει να βγει στον αέρα, παρόλο που το τριήμερο εθνικό πένθος λήγει την Παρασκευή 3 Μαρτίου.

Την είδηση έκανε γνωστή ο παρουσιαστής του show Νίκος Κοκλώνης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Αποφασίσαμε το πάρτι μας να “σιγήσει” τιμώντας όσους δεν βρίσκονται πια κοντά μας. Διανύοντας ημέρες πόνου και εθνικού πένθους μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, που στοίχισε τόσο άδικα και τόσο σκληρά τις ζωές συνανθρώπων μας, ανάμεσά τους τόσα νέα παιδιά που ξεκινούσαν με όνειρα τη ζωή τους, αποφασίσαμε πως αυτό το Σαββατόβραδο δεν θα το περάσουμε μαζί με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει.

Αυτές τις στιγμές βαθιάς οδύνης μετά την ανείπωτη τραγωδία που μας έχει όλους συγκλονίσει, αποφασίσαμε το πάρτι μας να “σιγήσει” τιμώντας όσους δεν βρίσκονται πια κοντά μας» έγραψε ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας, ο οποίος απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα λόγω του ελέγχου που διενεργεί σε βάρος των εταιριών του η αρχή για το ξέβγαλμα βρώμικου χρήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά νυχτερινά κέντρα, όπως το Έναστρον όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, ανέστειλαν τη λειτουργία τους όσο διαρκεί το εθνικό πένθος.

Στη θέση του «J2US» θα προβληθούν οι σειρές «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Σασμός» και «Αυτή η νύχτα μένει».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr