Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Λουκέτο σήμερα σε σχολεία της Εύβοιας λόγω παγετού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Λουκέτο σήμερα σε σχολεία της Εύβοιας λόγω παγετού

Κλειστά παρέμειναν σήμερα τα σχολεία σε πολλές περιοχές της Εύβοιας λόγω παγετού.
Κλειστά παρέμειναν σήμερα τα σχολεία σε πολλές περιοχές της Εύβοιας λόγω παγετού.
Λούκετο έβαλε σε σχολεία αρκετών περιοχών της Εύβοιας η κακοκαιρία «Φίλιππος» που έπληξε το νησί τις προηγούμενες μέρες και εκτός από τα χιόνια, άφησε πίσω της και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
Οι περιοχές στις οποίες οι μαθητές δεν πήγαν ούτε σήμερα στα σχολεία τους, λόγω παγετού αλλά και λόγω της χιονόστρωσης των τελευταίων ημερών που βάζει σε προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού είναι, ο Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, ο δήμος Κύμης-Αλιβερίου και ο Δήμος Καρύστου.
Ο δήμαρχος Καρύστου μάλιστα, Λευτέρης Ραβιόλος, προέβη και σε σχετική ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής:

Η ανακοίνωση του δήμου Καρύστου

«Σας ενημερώνουμε ότι αύριο 14/3/2022, λογω παγετού και για την ασφάλεια μεταφοράς των μαθητών, οι σχολικές μονάδες του Δήμου Καρύστου θα παραμείνουν κλειστές.Κλειστός θα παραμείνει και ο Παιδικός σταθμός».

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα όλα τα σχολεία και  στο δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δημάρχου, Γιώργου Ψαθά.

Η ανακοίνωση του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων

«Τη διακοπή μαθημάτων, για την Δευτέρα  14/3/2022 σε όλες τις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια ), εξαιτίας  της χιονόστρωσης των τελευταίων ημερών,
του παγετού και της ανάγκης προστασίας της ασφάλειας των μαθητών, λόγω των μεταφορών από και προς τις κοινότητες στις σχολικές μονάδες του Δήμου».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr