Κακοκαιρία Gaia: Τραγωδία με ηλικιωμένη – Πέθανε από εγκεφαλικό γιατί δεν μπορούσε να μεταβεί σε νοσοκομειο
Καιρός

Κακοκαιρία Gaia: Τραγωδία με ηλικιωμένη – Πέθανε από εγκεφαλικό γιατί δεν μπορούσε να μεταβεί σε νοσοκομειο

Η κακοκαιρία που σφυροκόπησε τη δυτική Ελλάδα εμπόδισε μία 60χρονη να μεταβει σε νοσοκομείο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της
Η κακοκαιρία που σφυροκόπησε τη δυτική Ελλάδα εμπόδισε μία 60χρονη να μεταβει σε νοσοκομείο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της από τους Παξούς.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το epiruspost.gr, το πλωτό ασθενοφόρο του λιμενικού βρισκόταν στην Κέρκυρα, λόγω των ισχυρών ανέμων στην περιοχή δεν μπόρεσε να αποπλεύσει για να παραλάβει τη γυναίκα από τους Παξούς. Ιδιώτης με τουριστικό σκάφος ήταν αυτός που προθυμοποιήθηκε να κάνει την διακομιδή της ασθενούς παρά τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Το σκάφος συνοδεία γιατρού από το Κέντρο Υγείας αναχώρησε από τους Παξούς στις πεντέμισι το απόγευμα. Κατάφερε και έφτασε στην Πλαταριά όπου ανέμενε ασθενοφόρο για να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα το οποίο είχε ενημερωθεί από το μεσημέρι.

Η γυναίκα όμως στη διαδρομή κατέληξε και οδηγήθηκε στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, οι άνθρωποι του Κέντρου Υγείας Παξών η παροχή υπηρεσιών κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου δεν είναι μία απλή υπόθεση και οι διακομιδές προς τα Ιωάννινα, σε μέρες που μπορεί ο καιρός να έχει αγριέψει, είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr