Καρτελιάς-Παπίλα: Όλα όσα δεν ξέρατε για το δίδυμο-«θαύμα» που αναλαμβάνει το πρωινό του Star
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καρτελιάς-Παπίλα: Όλα όσα δεν ξέρατε για το δίδυμο-«θαύμα» που αναλαμβάνει το πρωινό του Star

Έρχονται... για να παραδώσουν σόου και στη μικρή οθόνη

Σε μια νέα εποχή μπαίνει το Star, λίγο μετά το τέλος της συνεργασίας με την Κατερίνα Καραβάτου, με το υπέροχο ραδιοφωνικό δίδυμο του Sok FM, Γιώργο Καρτελιά και Ελίνα Παπίλα, να ετοιμάζεται να την αντικαταστήσει.

Οι δυο τους έχουν καταφέρει με την τρομερή τους συνεργασία να κερδίσουν το ελληνικό κοινό στα ερτζιανά και, τώρα, είναι η ευκαιρία τους να διαπρέψουν στη μικρή οθόνη. Δείχνουν, μάλιστα, έτοιμοι να τα καταφέρουν.

Το αχτύπητο αυτό δίδυμο, λίγο μετά την ανακοίνωση του σταθμού, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους μερικές κοινές τους φωτογραφίες, με τους ίδιους να ανυπομονούν για το νέο τους αυτό βήμα.

Η Ελίνα έγραψε από την μεριά της: «Let the show begin…» ενώ ο Γιώργος Καρτελιάς:: «Ερχόμαστε!!! @starchanneltv”.

Όλα όσα δεν ξέρετε για τον Γιώργο Καρτελιά

Ο Γιώργος Καρτελιάς με καταγωγή από την Εύβοια, έχει δύο μεγάλες αδυναμίες. Τη γυναίκα του και τον 6χρονο γιο του, για τον οποίο δηλώνει με χιούμορ: «τον έχω κάνει σαν τα μούτρα μου κι ας μοιάζει με τη μητέρα του».

Η ραδιοφωνική του πορεία ξεκινάει πολύ νωρίς, από τότε που ήταν μωρό. Με πατέρα ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού στην Αθήνα, ο Γιώργος μεγάλωσε ανάμεσα σε κονσόλες, δίσκους και πικ – απ, της εποχής.

Το 2003 ξεκίνησε να παρουσιάζει τη ραδιοφωνική εκπομπή Sok Fm Morning Show, μια εκπομπή που συνεχίζεται εδώ και 18 χρόνια και η οποία του έχει προσφέρει ατέλειωτες όμορφες στιγμές. Για τον Γιώργο είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός πως όλα αυτά τα χρόνια, έχει καταφέρει να χαρίσει χαμόγελα και κέφι, σε τόσους πολλούς ανθρώπους.

Όταν έχει ελεύθερο χρόνο απολαμβάνει τις καταδύσεις, τα θαλάσσια σπορ, την καλή παρέα, μαζί φυσικά με ποιοτικό και γευστικό φαγητό.

Δηλώνει απρόβλεπτος, αυθόρμητος και χιουμορίστας. Στο παρελθόν ήταν μάλλον συγκρατημένος αλλά αυτό που τον βοήθησε να εκφράσει την εξωστρέφειά του ήταν το ραδιόφωνο και η ξεχωριστή επικοινωνία με τους ακροατές.

Όλα όσα δεν ξέρετε για την Ελίνα Παπίλα

Μητέρα τριών παιδιών, παντρεμένη και full ερωτευμένη με τη δουλειά της είναι η Ελίνα Παπίλα, η οποία από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής του Star μαζί με τον Γιώργο Καρτελιά.

Ξεκίνησε να κάνει ραδιόφωνο σε ηλικία μόλις 16 ετών. Στη συνέχεια σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα, όμως δεν ασχολήθηκε ποτέ επαγγελματικά, καθώς όταν επέστρεψε στη Χαλκίδα το 2004, άρχισε η συνεργασία της με τον Sok Fm σε διάφορες εκπομπές και ζώνες. Από το 2017 είναι ραδιοφωνικό δίδυμο με τον Γιώργο.

Τη χαρακτηρίζουν το χαμόγελο της, η σχέση λατρείας με το κινητό της και η αγάπη της για τον ύπνο, που πλέον είναι… πλατωνική! Είχε ασχοληθεί για χρόνια με το cross fit και δηλώνει εξαιρετική μαγείρισσα.

Η Ελίνα είναι αισιόδοξη, πολυμαθής, ανήσυχη και πιστεύει ότι ποτέ δεν είναι αργά. Έτσι, το 2016 πήρε την απόφαση να… επιστρέψει στα θρανία, να δώσει Πανελλαδικές εξετάσεις και να υλοποιήσει έναν ακόμα στόχο της, αφού πέρασε στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο πτυχίο της, ελπίζοντας να έχει τελειώσει τον Σεπτέμβριο, όπου ξεκινάει για εκείνη ένας νέος, τηλεοπτικός κύκλος ζωής.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr