Κεδίκογλου για Εύβοια: «Προτεραιότητά μου, η διασφάλιση της βιώσιμης αλιείας»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεδίκογλου για Εύβοια: «Προτεραιότητά μου, η διασφάλιση της βιώσιμης αλιείας»

Τη στήριξη του θα συνεχίσει να παρέχει σε όλους τους πληγέντες και πληττόμενους κλάδους του πρωτογενούς τομέα δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου

Τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσει να στηρίζει όλους τους πληγέντες και πληττόμενους κλάδους του πρωτογενούς τομέα, έδωσε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Σίμος Κεδίκογλου από τη βόρεια Εύβοια όπου περιοδεύει στο πλαίσιο των διαδοχικών επαφών του με παραγωγικούς κλάδους με σκοπό την προαγωγή της βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης.

Ο ΥφΑΑΤ και Βουλευτής Εύβοιας, συναντήθηκε με εκπροσώπους της παράκτιας και μέσης αλιείας της ευρύτερης περιοχής και συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Ο Υφυπουργός είχε σύντομη επίσκεψη με τους αλιείς στον χώρο του λιμανιού, όπου ενημερώθηκε και για το θέμα του λιμενοβραχίονα, η λύση του οποίου θα είναι στις επόμενες προτεραιότητές του.

Ο Υφυπουργός, χαρακτήρισε πυλώνα ανάπτυξης και θεμέλιο του πρωτογενούς τομέα, τον κλάδο της παράκτιας και μέσης αλιείας και τόνισε ότι η προώθηση της βιώσιμης αλιείας και η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, αποτελεί στόχο του ΥπΑΑΤ.

Τέλος, ο κ. Κεδίκογλου, αναφέρθηκε και στην επικείμενη Ημερίδα για τον αλιευτικό τουρισμό που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου 2022 στην Ερέτρια.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr