Κιβωτός του Κόσμου: Η πρεσβυτέρα «έκαψε» τον πατέρα Αντώνιο είπε ο ψυχίατρος Σούρας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Η πρεσβυτέρα «έκαψε» τον πατέρα Αντώνιο είπε ο ψυχίατρος Σούρας

Την συνέντευξη του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας του σχολίασε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας
Την συνέντευξη του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας για το θέμα των καταγγελιών που δέχεται η Κιβωτός του Κόσμου σχολίασε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.
Συγκεκριμένα ο κ. Σούρας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open ανέφερε για την πρεσβυτέρα πως η συμπεριφορά της και ο τρόπος που μίλησε στην συνέντευξη «έκαψε» τον πατέρα Αντώνιο.
«Τον έκαψε, τον έκαψε με όλη την συμπεριφορά της και τον λόγο της. Στο απόσπασμα φαίνεται αγχωμένη, ενοχοποιημένη και απολογητική, τον έκαψε», είπε ο ψυχίατρος.

«Αυτό το θέμα πήρε διαστάσεις χωρίς να γνωρίζουμε κάτι. Μάθαμε το θέμα χθες από τα κανάλια. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν συμφέροντα που θέλουν να χτυπήσουν το έργο μας. Πιστεύουμε ότι τα παιδιά αυτά καθοδηγούνται από κάπου» είχε πει η στη συνέντευξη η Σταματία Γεωργαντή.

«Όλος αυτός ο διασυρμός είναι απαράδεκτος. Είμαστε δύο άνθρωποι που έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας 25 χρόνια με τόσα παιδιά και δεν είπε κανείς τίποτα» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Τα κρυμμένα συμφέροντα

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ΕΡΤ την Παρασκευή, μαζί με τον πατέρα Αντώνιο, δήλωσε αγανακτισμένη αλλά και λυπημένη ταυτόχρονα, «γιατί το θέμα πήρε φοβερές διαστάσεις, χωρίς εμείς να γνωρίζουμε κάτι. Την καταγγελία τη μάθαμε ξαφνικά χθες το μεσημέρι (Πέμπτη) από τα κανάλια, μας έχει θορυβήσει πολύ».

Παράλληλα είχε πει πως είναι βέβαιη ότι πίσω από την υπόθεση κρύβονται συμφέροντα, ενώ ανέφερε πως «φυσικά, θεωρούμε ότι τα παιδιά που έκαναν τις καταγγελίες, πιθανότητα, να είναι υποκινούμενα από κάποιον». Τόνισε πως πρόκειται για «ψέματα και συκοφαντίες» πως «κανείς δεν μπορεί να τα αποδεχθεί».

«Πήραν αφορμή από ένα δημοσίευμα. Βάλλεται ένας Οργανισμός επειδή ένα παιδί είχε την κακία να πάει να καταθέσει», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr