Κοινωνία των Πολιτών και Diazoma ένωσαν τις δυνάμεις τους για τα Αγριολούλουδα της Βόρειας Εύβοιας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνία των Πολιτών και Diazoma ένωσαν τις δυνάμεις τους για τα Αγριολούλουδα της Βόρειας Εύβοιας

Η συλλογική προσπάθεια έφερε αποτέλεσμα, ώστε να συγκεντρωθεί, νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό, το ποσό των 110.000 ευρώ για την Βόρεια Εύβοια

Δυο “ποτάμια” συναντήθηκαν στη Βόρεια Εύβοια, αυτό της Κοινωνίας των Πολιτών και το άλλο της μεγάλης οικογένειας του Diazoma, που με τα μέλη του (τακτικά και εταιρικά), τους χορηγούς και φίλους του έδωσαν δύναμη στα “Τα Αγριολούλουδα της Βόρειας Εύβοιας“, το crowdfunding που ήταν σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες και περιλαμβάνει έργα και δράσεις που ενισχύουν το ευρύτερο Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης που είναι σε εξέλιξη στη Βόρεια Εύβοια.

Η συλλογική προσπάθεια έφερε αποτέλεσμα, ώστε να συγκεντρωθεί, νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό, το ποσό των 110.000 ευρώ.

Για τη συγκέντρωση του ποσού το Diazoma διέθεσε το 50% του στόχου ενώ το υπόλοιπο 50% καλύφθηκε από την Κοινωνία των Πολιτών.

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Εταιρικό μας Μέλος Sales Promotion Center για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος επικοινωνίας του crowdfunding, καθώς και όλα τα Εταιρικά Μέλη και τους φίλους του Σωματείου που συμμετείχαν στην προσπάθεια” αναφέρει σχετικά με το γεγονός σε ανάρτηση του στο facebook το Diazoma.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr