Κορονοϊός – Εύβοια: 51 μαθητές και 9 εκπαιδευτικοί θετικοί στον ιό σε νηπιαγωγεία και δημοτικά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Εύβοια: 51 μαθητές και 9 εκπαιδευτικοί θετικοί στον ιό σε νηπιαγωγεία και δημοτικά

Νέα κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν σήμερα σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία της Ευβοίας

Νέα κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης νομού Ευβοίας σήμερα Δευτέρα 17, Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr τα νέα κρούσματα εντοπίζονται σε 51 μαθητές και
9 εκπαιδευτικούς.

Όπως δήλωσε στο evima.gr ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Εύβοιας, Γρηγόρης Δάσκος, Η επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Εύβοιας μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων ξεκίνησε με αυξημένα κρούσματα μαθητών και Εκπαιδευτικών.
Τα σχολεία παρά τις σημαντικές ελλείψεις εκπαιδευτικών, που απουσιάζουν λόγω νοσησης από τον κορωνοιο , λειτούργησαν ομαλά αφού δεν υπάρχει συγκέντρωση πολλών κρουσμάτων σε λίγες σχολικές μονάδες αλλά και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων μας καλύπτουν τα κενά που δημιουργούνται.
Παράλληλα το Υπουργείο Παιδειας προχώρησε άμεσα σε διορισμούς εκπαιδευτικών ώστε να καλύπτονται τα κενά όπου προκύπτουν.
Σε περίπτωση αναστολής λειτουργίας τμημάτων των σχολικών μονάδων προβλέπεται η άμεση εφαρμογή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης .
Προτεραιότητα όλων μας στη διευθυνση εκπαίδευση και στα σχολεία , είναι η ομαλή και απρόσκοπτη συνέχιση της δια ζώσης λειτουργίας των σχολικών μονάδων προς όφελος των μαθητών με την αυστηρή τήρηση των μέτρων πρόληψης όπως αυτά έχουν προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η μετάλλαξη όμικρον.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr