Κούγιας για υπόθεση Πάτρας: «Στις 7/2 κάποιος θα βρεθεί κατηγορούμενος»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κούγιας για υπόθεση Πάτρας: «Στις 7/2 κάποιος θα βρεθεί κατηγορούμενος»

Η αινιγματική δήλωση του συνηγόρου υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σε μία δήλωση με… νόημα προχώρησε ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έξω από το δικαστήριο τόνισε σε δημοσιογράφους πως όταν συνεχιστεί η δίκη της μητέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών από την Πάτρα θα υπάρξει πρόσωπο που θα κληθεί να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

«Νομίζω ότι όλοι έχετε αντιληφθεί την υπερασπιστική μας γραμμή, την οποία αναπτύξαμε και εγγράφως αλλά και προφορικά. Με αδιάσειστα στοιχεία αντικρούεται η κατηγορία», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

«Σήμερα, όμως, είχαμε και μία ευχάριστη έκπληξη. Ο σύζυγος- ακόμη- της κας κατηγορουμένης κατέστρεψε εντελώς το κίνητρο που έχει αναπτύξει αρχικά ο Εισαγγελέας που έκανε την πρόταση στο συμβούλιο και το δέχτηκε το συμβούλιο. Σήμερα ο κ. Δασκαλάκης είπε πράγματα, τα οποία ουσιαστικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που είπε στην πρότασή του ο εισαγγελέας και δέχτηκε το βούλευμα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου σημείωσε πως «Ενώ το επιχείρημα του εισαγγελέα για το κίνητρο ήταν ότι ”σκότωσε τα παιδιά για να κρατήσει τον σύζυγό της”, ο κ. Δασκαλάκης είπε σήμερα ότι σκότωσε το παιδί για να εκδικηθεί τον ίδιο. Όμως, δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας. Στις 7 του μηνός, λυπάμαι πολύ που θα το πω, φοβόμουν ότι θα γίνει, κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr