Ληστεία με μπαλτά σε βενζινάδικο στο Ηράκλειο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ληστεία με μπαλτά σε βενζινάδικο στο Ηράκλειο

Οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο είδαν από το βίντεο τις κινήσεις του δράστη, που κρατούσε μπαλτά…

Η ληστεία στο βενζινάδικο σημειώθηκε την ώρα που μέσα βρισκόταν ένας υπάλληλος. Οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο είδαν από το βίντεο τις κινήσεις του δράστη, που κρατούσε μπαλτά…

Ο δράστης κατάφερε να απομακρυνθεί μετά τη ληστεία σε βενζινάδικο στο Ηράκλειο και αναζητείται. Ο υπάλληλος τον είδε ξαφνικά απέναντί του, με ένα μπαλτά στα χέρια και δεν αντιστάθηκε. Του έδωσε τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο και στη συνέχεια παρακολουθούσε τη φυγή του. Οι αστυνομικοί έχουν ήδη στα χέρια τους, το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τον 24χρονο. Ακόμα όμως δεν έχει συλληφθεί.

Με καλυμμένο το πρόσωπό του και με ένα μπαλτά στο χέρι εισέβαλε σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στο Ηράκλειο, ληστής, ο οποίος κατάφερε να αποσπάσει από τον υπάλληλο τις εισπράξεις και να εξαφανιστεί. Όμως, ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και αναζητείται.

Η ληστεία έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε βενζινάδικο που βρίσκεται στη λεωφόρο Κνωσού. Ο 24χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, δράστης, Αλβανικής υπηκοότητας, εμφανίστηκε μπροστά στον 33χρονο υπάλληλο του βενζινάδικου φορώντας full face μάσκα και μαντήλι και κρατώντας ένα μπαλτά.

Απειλώντας τον 33χρονο τον ανάγκασε να του παραδώσει από την ταμειακή μηχανή 260 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκε πεζός.

Ωστόσο, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις του και οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας το βιντεοληπτικό υλικό και άλλα στοιχεία, κατάφεραν γρήγορα να φτάσουν στην ταυτότητά του.

Τον αναζήτησαν στο σπίτι του, χωρίς, όμως, να καταφέρουν να τον βρουν και συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr