Λουκέτο στην εστίαση βάζουν στην Χαλκίδα – Κινητοποίηση στις 10 Φεβρουαρίου στη Χαλκίδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουκέτο στην εστίαση βάζουν στην Χαλκίδα – Κινητοποίηση στις 10 Φεβρουαρίου στη Χαλκίδα

Κλείνουμε τα καταστήματά μας ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ από το πρωί της Τετάρτης 10/2/21 και συμμετέχουμε στη δράση κινητοποίησης ‘’ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ’’

Λουκέτο στην εστίαση βάζουν στην Χαλκίδα.

Συνάδελφοι, η υπομονή μας εξαντλήθηκε και οι δυνάμεις μας στέρεψαν.
Η απόγνωση η οργή και η αγανάκτηση έχουν κυριεύσει όλους μας.
Καιρός να αντιδράσουμε…
Κλείνουμε τα καταστήματά μας ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ από το πρωί της Τετάρτης 10/2/21 και συμμετέχουμε στη δράση κινητοποίησης ‘’ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ’’
Περιγραφή δράσης κινητοποίησης «ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ»
1ο στάδιο Όλοι οι συνάδελφοι καλούνται να επικοινωνήσουν στην περιοχής τους τη δράση. Αναρτούν τις αφίσες που μπορούν να παραλάβουν από το Σωματείο μας(τηλ. 6936 638500 ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ), στα μαγαζιά τους και σε χώρους κοινής θέας.
2ο στάδιο Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 στον χώρο του παρκινγκ στα ‘’ΑΣΤΕΡΙΑ’’ στη ΧΑΛΚΙΔΑ, θα μαζεύονται τα κλειδιά των επιχειρήσεων από το ΔΣ του ‘’ΞΕΝΙΟΥ ΖΕΥΣ’’ (προσκομίζετε ένα οποιοδήποτε κλειδί), και οι συνάδελφοι θα υπογράφουν τη σχετική ’’Δήλωση πρώην επαγγελματία Εστίασης’’ που θα τους δίδεται εκεί. Τα κλειδιά και η δήλωση θα μπαίνουν σε ένα φάκελο (καλό θα ήταν να αποφεύγονται τα μπρελόκ) για να σταλούν προς την ομοσπονδία. Το γεγονός απαιτείται να προβληθεί στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, και αυτό καλό είναι εκτός από το ΔΣ που το έχει επωμισθεί, να αναπαραχθεί το γεγονός και από τους συναδέλφους όσο καλύτερα μπορούν και με τα εργαλεία που νομίζουν (MME-social media κλπ).ΤΗΡΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ!
3ο στάδιο Την επόμενη μέρα της συλλογής των παραπάνω, το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα αποσταλεί στην Ομοσπονδία στην Αθήνα, όπως και το υλικό από όλα τα Σωματεία Εστίασης Πανελλαδικά.
4ο στάδιο Αντιπροσωπεία 99 Προέδρων-συναδέλφων και ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ κάνοντας πορεία διαμαρτυρίας θα παραδώσουν το υλικό με ψήφισμα στο Μέγαρο Μαξίμου σε ημερομηνία που θα καθοριστεί. Το γεγονός θα καλυφθεί από όλα τα μέσα ενημέρωσης πανελλαδικά.
Καλή επιτυχία!
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΑΝΑΨΥΧΗΣ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ‘’Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ’’

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr