Μάνος Δασκαλάκης: Συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε τα τρία μας παιδιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάνος Δασκαλάκης: Συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε τα τρία μας παιδιά

Η πρώτη αντίδραση Δασκαλάκη: Συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά

«Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε τα τρία μας παιδιά» ήταν τα πρώτα λόγια του Μάνου Δασκαλάκη μετά το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας που δείχνει δείχνει ξεκάθαρα προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας κάνοντας λόγο για «βίαιο μηχανισμό θανάτου».

«Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά, αλλά δεν αιφνιδιάστηκα γιατί πλέον με όλα αυτά που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν το περίμενα» τόνισε ο Μάνος Δασκαλάκης και σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο τώρα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας» δήλωσε ο πατέρας των νεκρών παιδιών από την Πάτρα όπως μετέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης (21/6) η εκπομπή του Mega LiveNews.

«Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα. Θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα» συμπλήρωσε.

Στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα στο Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών βρίσκεται από περίπου τη μία το μεσημέρι η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα η οποία καταθέτει στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση για τους ασφυκτικούς θανάτους των δύο εκ των τριών παιδιών της αδερφής της.

Μέσω του συνηγόρου της προφυλακισμένης αδερφή της, Όθωνα Παπαδόπουλου, όπως πληροφορήθηκε το Newsbeast η Δήμητρα Πισπιρίγκου είναι «ψύχραιμη και πανέτοιμη» για να δώσει απαντήσεις, αναφορικά με τα περιστατικά στην Πάτρα και στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr