Μεσολόγγι: Πολλαπλά τραύματα από φυσίγγια αγριογούρουνου στη σορό του Μπάμπη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσολόγγι: Πολλαπλά τραύματα από φυσίγγια αγριογούρουνου στη σορό του Μπάμπη

Συνεχίζονται οι έρευνες στο σημείο

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η σορός του 31χρονου Μπάμπη που βρέθηκε νεκρός σε βάλτο στο Ευηνοχώρι στο Μεσολόγγι, έπειτα από ένα θρίλερ 18 ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του 31χρονου βρέθηκε σε θέση πρηνηδόν (μπρούμυτα), σε προχωρημένη σήψη. Από τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, προκύπτει ότι φέρει πολλαπλά τραύματα από όπλο. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, τα τραύματα προκλήθηκαν από φυσίγγια αγριογούρουνου. Τα θανατηφόρα τραύματα φέρεται να είναι αυτά που δέχθηκε πισώπλατα, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής θα δείξει αν ο άνδρας πυροβολήθηκε εκεί που βρέθηκε νεκρός, ή σε άλλο σημείο και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην βαλτώδη περιοχή που εντοπίστηκε η σορός του.

Επίσης, εκτός από τον προφυλακιστέο 50χρονο κρεοπώλη, οι αστυνομικές αρχές πιστεύουν ότι υπάρχει και συνεργός στο έγκλημα.

Προφυλακίστηκε στον Κορυδαλλό ο κρεοπώλης – Δεν ομολόγησε το έγκλημα

Προφυλακίστηκε ο 50χρονος κρεοπώλης μετά από πολύωρη παραμονή στον ανακριτή όπου βρισκόταν τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας  (22/1/2024).

Ο φερόμενος ως δολοφόνος μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο 50χρονος δεν ομολόγησε την πράξη του στον ανακριτή ενώ η προφυλάκισή του ήταν αναμενόμενη δεδομένου των στοιχείων που υπάρχουν και δείχνουν εκείνο ως δολοφόνο του 31χρονου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr