Μεσολόγγι: Πώς βρήκαν οι Αρχές το πτώμα του Μπάμπη – Κατέρρευσε η μητέρα του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσολόγγι: Πώς βρήκαν οι Αρχές το πτώμα του Μπάμπη – Κατέρρευσε η μητέρα του

Μετά από 18 ημέρες βρέθηκε η σορός του Μπάμπη που είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιανουαρίου.

Στον αγνοούμενο 31χρονο κυνηγό ανήκει η σορός που εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα (22/1) το απόγευμα στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου. Η αναγνώριση έγινε από τα ρούχα του ενώ στο σημείο μεταβαίνει ιατροδικαστής. Το σώμα του άτυχου νέου εντόπισε ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος.

Δραματικές ήταν οι στιγμές έξω από το δικαστήριο του Μεσολογγίου με τη μητέρα του 31χρονου κυνηγού να καταρρέει στο άκουσμα της εύρεσης της σορού του γιου της. «Το παιδί μου» είπε η γυναίκα του άτυχου νέου που είχε εξαφανιστεί από το Μεσολόγγι στις 4 Ιανουαρίου.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα (22/1)  η σορός που εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα (22/1) το απόγευμα στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου ανήκει στον αγνοούμενο 31χρονο κυνηγό. Η αναγνώριση έγινε από τα ρούχα του ενώ το σώμα του εντόπισε ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος.

Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε η ert μετά από απόφαση του εισαγγελέα, ορκωτός εκπαιδευτής έφτασε το Σάββατο στο Μεσολόγγι και έψαχνε με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ώστε να βρει γενετικό υλικό. Είναι ο σκύλος που χρησιμοποιήθηκε στα Τέμπη. Εστίασε σε βάλτους και στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, ενώ συμμετείχαν και εθελοντές και συγγενείς του αγνοούμενου, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στις έρευνες συμμετέχει πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής αλλά και drone.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr