Μεσολόγγι: «Βόμβα» από τον ιατροδικαστή Λέων – «Πιθανότατα το πτώμα του Μπάμπη να έχει τεμαχιστεί»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσολόγγι: «Βόμβα» από τον ιατροδικαστή Λέων – «Πιθανότατα το πτώμα του Μπάμπη να έχει τεμαχιστεί»

Ο κρεοπώλης όμως δεν «σπάει» και αρνείται κάθε εμπλοκή στην εξαφάνισή του αλλά και στη δολοφονία του, για την οποία κατηγορείται.

Την ώρα που ο κρεοπώλης συνελήφθη, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, οι έρευνες για τον Μπάμπη Κούτσικο στο Μεσολόγγι συνεχίζονται.

Ο κρεοπώλης όμως δεν «σπάει» και αρνείται κάθε εμπλοκή στην εξαφάνισή του αλλά και στη δολοφονία του, για την οποία κατηγορείται. 

Όμως, η μητέρα του 31χρονου αγνοούμενου παρακαλά να βρεθεί το παιδί της, χωρίς βέβαια αυτό να λυγίζει επίσης τον 50χρονο κρεοπώλη.

Την ίδια ώρα, εκφράζονται φόβοι ότι το άψυχο σώμα του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου ενδέχεται να έχει τεμαχιστεί, προκειμένου να εξαφανιστεί. «Επειδή η περιοχή είναι εξαιρετικά δύσκολη, πρέπει να πούμε ότι υπάρχει μια δυσκολία ακόμα και αν βρεθεί η σορός. Πιθανώς να βρεθεί μετά από πολλές ημέρες ή και μήνες. Δυστυχώς όταν η σορός είναι εκτεθειμένη σε αέρα ή σε περιβάλλον πιο υγρό, γίνεται πιο γρήγορα η διαδικασία της αποσύνθεσης», σχολίασε ο ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρήγορης Λέων μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο Mega.

Στη συνέχεια, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η σορός να έχει τεμαχιστεί και να σκορπιστεί σε διάφορα σημεία:

«Πιθανά, εάν βρεθεί, θα είναι σε πολύ κακή κατάσταση για έναν ιατροδικαστή. Ωστόσο, βάζουμε ένα ενδεχόμενο: θα είναι ακέραια η σορός; Ή θα είναι μια σορός που έχει τεμαχιστεί; Πρέπει να λάβουμε υπόψη όλο το προφίλ του ανθρώπου. Ένα σώμα 70 κιλών είναι δύσκολο να μετακινηθεί. Εκεί πρέπει να δούμε εάν υπήρχε συνεργός ή εάν τεμαχίστηκε και σκορπίστηκε σε διάφορα σημεία», τόνισε ο κ. Λέων.

Μεσολόγγι: Πώς κατέληξε στη φυλακή ο 50χρονος κρεοπώλης

Αντιφάσεις στις καταθέσεις του 50χρονου κρεοπώλη, οπτικό υλικό με το δρομολόγιο που ακολούθησε το βράδυ που χάθηκαν τα ίχνη του Μπάμπη Κούτσικου και μαρτυρίες ατόμων που ήρθαν σε επαφή μαζί του τα τελευταία 24ωρα οδήγησαν στη σύλληψη του μέχρι χθες βασικού υπόπτου για τη μυστηριώδη εξαφάνιση. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr