Μετακίνηση εκτός νομού το Πάσχα: Τα 2 σενάρια – Ποιοι οι τυχεροί
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετακίνηση εκτός νομού το Πάσχα: Τα 2 σενάρια – Ποιοι οι τυχεροί

Ακόμα κι αν αποφασιστεί η μετακίνηση εκτός νομού υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, το όριο των ατόμων στα σπίτια θα εξακολουθήσει να ισχύει

Με το βλέμμα στραμμένο στα νούμερα βρίσκονται οι Αρχές, προκειμένου να αποφασιστεί το επόμενο διάστημα αν θα επιτραπούν οι μετακινήσεις κατά τη διάρκεια του Πάσχα. Η μετακίνηση εκτός νομού και η μετάβαση στα χωριά είναι άλλωστε ο ευσεβής πόθος των περισσότερων πολιτών, οι οποίοι έχουν κουραστεί από τα παρατεταμένα μέτρα και τα lockdown που έχουν επιβληθεί για την καταπολέμηση του κορονοϊού εδώ και έναν χρόνο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου και του OPEN TV,οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν μετά τις 15 Απριλίου. Οι επιτελείς εξετάζουν όλα τα σενάρια και προβληματίζονται για το τι μπορεί να γίνει ώστε να μην διακινδυνεύσει η υγεία του κόσμου.

Οπως και να ‘χει, ακόμα κι αν αποφασιστεί η μετακίνηση εκτός νομού κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ο περιορισμός των ατόμων στο εσωτερικό των σπιτιών θα εξακολουθήσει να ισχύει και έλεγχοι θα γίνονται το διάστημα των γιορτών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr