Μιχάλης Κατσουρής: 30 άτομα προφυλακίστηκαν για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μιχάλης Κατσουρής: 30 άτομα προφυλακίστηκαν για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ακόμα 18 κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Νέας Φιλαδέλφειας ανεβάζοντας τον αριθμό των μέχρι τώρα προφυλακίσεων σε 30.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ακόμα 18 κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Νέας Φιλαδέλφειας ανεβάζοντας τον αριθμό των μέχρι τώρα προφυλακίσεωνσε 30.

Στη φυλακή οδηγήθηκαν 28 Κροάτες κατηγορούμενοι, ένας 22χρονος αλβανικής καταγωγής και ένας 27χρονος Έλληνας επιχειρηματίας. Όλοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κάθε σχέση με την ανθρωποκτονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Οι Κροάτες κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν πως δεν είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια και πως δεν πήγαν στο σημείο με πρόθεση να επιτεθούν στους οπαδούς της ΑΕΚ αλλά για να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας τους.

Ο 22χρονος κατηγορούμενος Αλβανικής καταγωγής υποστήριξε πως εργάζεται ως ηλεκτρολόγος και πως τη Δευτέρα βρισκόταν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας για δουλειά ενώ ο 27χρονος Έλληνας επιχειρηματίας είπε πως βρισκόταν στην περιοχή καθώς είχε ραντεβού με πρόσωπο από το οποίο θα αγόραζε μοτοσυκλέτα και πως πήγε στο σημείο όταν άκουσε την φασαρία από περιέργεια.

Οι απολογίες συνεχίζονται αύριο με ακόμα 30 κατηγορούμενους να περνούν το «κατώφλι» των ανακριτών ενώ πρόκειται να ολοκληρωθούν.

Σήμερα Σάββατο η λήψη dna από τους 105 συλληφθέντες

Σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή θα συνεχίζουν οι απολογίες των συλληφθέντων για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Παράλληλα θα ξεκινήσει αύριο Σάββατο η λήψη DNA από τους 105 συλληφθέντες για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή καθώς σύμφωνα με το νόμο είχαν 48 ώρες προθεσμία, από τη στιγμή που εκδόθηκε η διάταξη για τη λήψη του, για να ζητήσουν οι κατηγορούμενοι, εφόσον το θελήσουν, να παρίσταται στη διαδικασία τεχνικός σύμβουλος.

Στη συνέχεια θα γίνει αντιπαραβολή του DNA του Μιχάλη και τα ευρήματα άπω τη σορό του με DNA κατηγορούμενων, γενετικό υλικό από την περιοχή, κηλίδες αίματος στα όπλα.

Πηγή:newsit.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr