«Μήδεια» – Εύβοια: Κλειστά σχολεία σήμερα 17/02 – Πού δεν θα λειτουργήσουν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μήδεια» – Εύβοια: Κλειστά σχολεία σήμερα 17/02 – Πού δεν θα λειτουργήσουν

Κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 τα ειδικά σχολεία στην Εύβοια.

Οι μαθητές στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας θα παρακολουθούν τα μαθήματά τους μέσω τηλεκπαίδευσης, σύμφωνα με οδηγία της Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας, Αναστασίας Γκίκα.

Σύμφωνα με την οδηγία σε όσες περιοχές κλείνουν τα σχολεία με απόφαση του Δήμου λόγω καιρικών συνθηκών θα παρέχεται τηλεκπαίδευση από τις σχολικές μονάδες με βάση το πρόγραμμα και τις ώρες που ήδη ισχύουν.

Να υπενθυμίσουμε πως τα σχολεία στην Εύβοια παραμένουν κλειστά λόγω των αυστηρών μέτρων που ανακοινώθηκαν από τον Νίκο Χαρδαλία, ωστόσο κλειστά λόγω κακοκαιρίας θα είναι τα ειδικά σχολεία.

Κλειστό το ειδικό σχολείο στα Λέπουρα

Με απόφαση Δημάρχου, το Ειδικό Σχολείο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου (με έδρα τα Λέπουρα) δεν θα λειτουργήσει αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Κλειστά τα ειδικά σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων

Με απόφαση της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, έχοντας υπόψιν τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες και τον παγετό, που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χαλκιδέων, διακόπτεται προσωρινά η λειτουργία όλων των βαθμίδων των Ειδικών Σχολείων του Δήμου, για τρεις ημέρες, ήτοι από τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 έως και την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021.

Η διακοπή λειτουργίας είναι απαραίτητη για λόγους ασφαλείας, αφού μεγάλος αριθμός μαθητών μετακινούνται στα Ειδικά Σχολεία από όμορους Δήμους και απομακρυσμένες περιοχές.

Κλειστά τα σχολεία στη Σκύρο

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σκύρου την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 λόγω της έντονης και συνεχιζόμενης κακοκαιρίας (χιονόπτωσης και παγετού).
Η αναγκαιότητα της συνέχισης της διακοπής λειτουργίας των σχολείων της Σκύρου θα επανεκτιμηθεί λαμβάνοντας υπόψη τις ενημερώσεις του Κέντρου Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr