Νέα γυναικοκτονία: 53χρονος στο Κουκάκι σκότωσε την 46χρονη σύζυγό του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα γυναικοκτονία: 53χρονος στο Κουκάκι σκότωσε την 46χρονη σύζυγό του

Νέα υπόθεση γυναικοκτονίας με θύμα μια γυναίκα 46 ετών στο Κουκάκι που δολοφονήθηκε από τον 53 σύζυγό της μετά από καυγά. Συγκλονίζει το χρονικό της υπόθεσης.

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από τη νέα υπόθεση γυναικοκτονίας στο Κουκάκι με θύμα μια 46χρονη που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον 53χρονο συζυγό της στο σπίτι τους επί της οδού Ματρόζου και εντοπίστηκε από τον 24χρονο γιό τους.

«Σκότωσα τη μητέρα σου», είπε μόνο ο 53χρονος γυναικοκτόνος στον γιο του και έκλεισε το τηλέφωνο. Ο γιος 24 ετών, βρισκόταν έξω εκείνη τη στιγμή και έτρεξε στο σπίτι στο Κουκάκι προκειμένου να δει τι έχει συμβεί .

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, είπε στους αστυνομικούς σε μια πρώτη άτυπη κατάθεση είδε τη μητέρα του μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ δίπλα υπήρχε και μια κουρτίνα, η οποία πιθανόν έπεσε κατά τη διάρκεια του καβγά του ζευγαριού. Την ώρα που έφτασε ο 24χρονος στο σημείο, ο πατέρας του είχε φύγει από το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του προσπαθώντας να πέσει στο κενό με το αυτοκίνητό του. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος αστυνομικών Ν/Α Αττικής Γ. Καλλιακμάνης στον ΣΚΑΪ ο άνδρας τελικά έπεσε σε κάτι βράχια και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου και νοσηλεύεται.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 53χρονος χθες το βράδυ μετά από καβγά με τη σύζυγό του την μαχαίρωσε θανάσιμα στο διαμέρισμά τους στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι. Στη συνέχεια ειδοποίησε τον 24χρονο γιος τους και τράπηκε σε φυγή.

Ο 24χρονος φέρεται να εντόπισε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα μέσα σε μια λίμνη αίματος την άτυχη γυναίκα και ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

ΠΗΓΗ: SKAI.GR

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr