Νέο μπαράζ εμπρησμών αυτοκινήτων στο κέντρο της Αθήνας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο μπαράζ εμπρησμών αυτοκινήτων στο κέντρο της Αθήνας

Πολλά τα ερωτηματικά που έχει να λύσει η ΕΛ.ΑΣ για τους εμπρησμούς.

Ερωτηματικά προκαλεί στις αστυνομικές Αρχές το νέο μπαράζ εμπρησμών που σημειώθηκε τα ξημερώματα προς Σάββατο (2/3) στο κέντρο της Αθήνας, λίγες μόλις ημέρες μετά τις φωτιές που ξέσπασαν στα Εξάρχεια σε ΙΧ και κάδους απορριμμάτων.

Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέσω twitter συνολικά τέσσερα αυτοκίνητα που τυλίχτηκαν στις φλόγες τα ξημερώματα στην Αθήνα. Οι πυρκαγιές στα ΙΧ ξέσπασαν με διαφορά μόλις λίγων ωρών με αποτέλεσμα οι Αρχές να εξετάζουν εάν τα περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους.

Το πρώτο χρονικά περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Φυλής και Ηπείρου όπου στις φλόγες -κάτω από άγνωστες συνθήκες- τυλίχθηκαν δυο ΙΧ. Στην επιχείρηση της Πυροσβεστικής συνέδραμαν έξι πυροσβέστες με δυο οχήματα. Λίγες στιγμές αργότερα, νέα πυρκαγιά και πάλι σε δυο ΙΧ ξέσπασε στη συμβολή των οδών Ψαρών και Αγίου Παύλου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 29/2 συναγερμός είχε σημάνει στην Πυροσβεστική για μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων στα Εξάρχεια, σε τρία διαφορετικά σημεία. Τότε στις φλόγες είχαν τυλιχθεί τέσσερα αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr