Νίκος Κοκλώνης: Τι θα γίνει με το το «J2US» σήμερα, θα προβληθεί;
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Κοκλώνης: Τι θα γίνει με το το «J2US» σήμερα, θα προβληθεί;

Την υπόθεση που έχει σκάσει σαν «βόμβα» -ότι ο Νίκος Κοκλώνης ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος- σχολιάζει ο δημοσιογράφος και συνεργάτης του παρουσιαστή Χάρης Λεμπιδάκης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης: «Όλοι μας όπως και ο Νίκος Κοκλώνης διαβάζουμε και ακούμε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσάψουμε. Δεν έχει ασκηθεί κάποια κατηγορία.

Ο Νίκος είναι θυμωμένος. Είναι πάρα πολύ θυμωμένος. Σαφώς ως επαγγελματίας που είναι καλείται σήμερα να βγει, να ψυχαγωγήσει το τηλεοπτικό κοινό για περίπου 6 ώρες.

Ο ίδιος είναι έτοιμος να προσκομίσει την κάθε πληροφορία και να δώσει εξηγήσεις, όταν, εφόσον και όποιος τον καλέσει. Ξέρουν που είναι».

Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος που αφορά στον Νίκο Κοκλώνη, αναφέρει ότι ο ίδιος φέρεται να συνδέεται με εκτεταμένες απάτες και οφειλές στο Δημόσιο ύψους περίπου 22 εκατομμυρίων.

Ωστόσο, ο ίδιος συνεχίζει απτόητος αφού, το Σάββατο (25/02), το «J2US» που παρουσιάζει στον ALPHA θα προβληθεί κανονικά.

Το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα αριθμεί 80 σελίδες και σε αυτό γίνεται λόγος για εγκληματική οργάνωση με τη μορφή μαφίας, που έκανε συστηματικά ξέπλυμα μαύρου χρήματος τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr