Οι αγρότες της Καρύστου ζητούν άμεση παρέμβαση του Σίμου Κεδίκογλου για τα αιτήματα του κλάδου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αγρότες της Καρύστου ζητούν άμεση παρέμβαση του Σίμου Κεδίκογλου για τα αιτήματα του κλάδου

Τι είπε στους αγρότες ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν τη Δευτέρα 14/2

Οι αγρότες της Καρύστου ζητούν άμεση παρέμβαση του Σίμου Κεδίκογλου για τα αιτήματα του κλάδου

Την Δευτέρα  14/2/22 στις 12:30μ.μ., ύστερα από κάλεσμα του συλλόγου, συγκεντρώθηκαν αγροτοκτηνοτρόφοι για να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία για το αυξημένο κόστος παραγωγής.

Στο σημείο παρευρεθηκαν για συμπαράσταση ο δήμαρχος Καρύστου, μέλη της Τ. Ο. της Νέας Δημοκρατίας, του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Πραγματοποιήθηκε μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας προς το δημαρχείο και το υποκατάστημα της ΔΕΗ Καρύστου, όπου αποκλείστηκαν, εκεί, συμβολικά οι δρόμοι.
5μελης Επιτροπή συναντήθηκε με το δήμαρχο, όπου του παραδοθηκε το ψήφισμα διαμαρτυρίας με τα αιτήματα μας, για να το προωθησει άμεσα στο αρμόδιο υπουργείο.

Στην συνέχεια υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό Αγροτικής ανάπτυξης και βουλευτή Ευβοίας Σίμο Κεδίκογλου, στον οποίο μεταφέρθηκαν τα αιτήματα μας και περιμένουμε να πράξει άμεσα τις απαραίτητες ενέργειες.

Από πλευράς του κ. Υφυπουργού ειπώθηκε ότι γίνονται προσπαθειες για μέτρα ελάφρυνσης του κόστους, αλλά περιμένουν την έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κατόπιν, αποκλείστηκε το υποκατάστημα της ΔΕΗ, διαμαρτυρόμενοι για την αυξημένη τιμή και τις λοιπες χρεώσεις ( ΕΤΜΕΑΡ κ.α.) στα τιμολογια του ρεύματος ( σε μια περιοχη που έχει επικομισθει το 40% και πλεον του βάρους των αιολικών παρκων πανελλαδικως) .
Ακόμα απαιτήσαμε να μη ξανά γίνει καμιά διακοπή παροχης ρευματος σε όλα τα ευαλωτα νοικοκυριά.
Ο αγώνας συνεχίζεται και θα είναι πιο δυναμικός, γιατί είναι θέμα επιβίωσης!!!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr