Οι γονείς του Δημοτικού Σχολείου Ελληνικών στέλνουν μέσω του evima.gr μήνυμα συμπαράστασης στο σχολείο των Ροβιών
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι γονείς του Δημοτικού Σχολείου Ελληνικών στέλνουν μέσω του evima.gr μήνυμα συμπαράστασης στο σχολείο των Ροβιών

Τι λέει η αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Ελληνικών

Μέσω του evima.gr η κ. Παναγιώτα Κερασιώτη, αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Ελληνικών εκφράζει τη συπαράσταση της στο σχολείο των Ροβιών.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο evima.gr:  Είμαι η Κερασιώτη Παναγιώτα, είμαι από τα Ελληνικά Εύβοιας και είμαι αντιπρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Ελληνικών. Επειδή και σε εμάς το σχολείο υποβαθμίστηκε από διθέσιο σε μονοθέσιο βάση νόμου (κάτω από 15 παιδιά εγγεγραμμένα), θέλουμε να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας στο σχολείο Ροβιών. Δεν πρέπει να θεωρούμαστε πολίτες Δευτέρης κατηγορίας και η κυβέρνηση με τον τρόπο που πράττει δυστυχώς έτσι μας αντιμετωπίζει….ευελπιστούμε πως τέλος Οκτωβρίου όπου θα έχουμε εισαγωγή αναπληρωτών εκπαιδευτικών να μην μας ξεχάσουν και να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των σχολικών μονάδων>>, ανέφερε η αντιπρόεδρος του του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Ελληνικών.

Την ίδια ώρα «Καζάνι» που βράζει η κατάσταση στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Από σήμερα 19 Οκτωβρίου τα δημοτικά σχολεία στην Κήρινθο και το Πήλι βάζουν λουκέτο αντιδρώντας στην υποβάθμιση τους.

Ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης ο οποίος παρευρέθηκε στη συνάντηση των συλλόγων Γονέων κι Κηδεμόνων των σχολείων δήλωσε: «Τα Δημοτικά Σχολεία της Κηρίνθου κ του Πηλίου από αύριο κλειστά!!!! Οι μαθητές απέχουν αντιδρώντας στην απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για υποβάθμιση των σχολείων τους.Το σχολείο της Κηρίνθου μετατρέπεται από Εξαθέσιο σε Τετραθέσιο και του Πηλίου από Διθέσιο σε Μονοθέσιο!!!Επίσης αποφασίστηκε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης».

Την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου γονείς του σχολείου των Ροβιών πραγματοποιούσαν παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Χαλκίδα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr