Οκτώ οι συλλήψεις για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη – Εκκρεμούν εντάλματα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οκτώ οι συλλήψεις για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη – Εκκρεμούν εντάλματα

Σε συλλήψεις οκτώ εμπλεκόμενων στη δολοφονική επίθεση με θύμα τον 19χρονο Άλκη Καμπανό προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στη Θεσσαλονίκη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ της Κυριακής σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας οι συλλήψεις πλέον ανέρχονται στις οκτώ καθώς στις έξι που ανακοινώθηκαν νωρίτερα, προστέθηκαν ακόμα δύο.

Πλέον αναζητούνται ακόμα δύο, ένας εκ των οποίων είναι ο 20χρονος που φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τις νέες συλλήψεις:

«Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ανακοινώσεων που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία μας και αφορούν σε σύλληψη, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, έξι (6) ατόμων, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο επιπλέον Εντάλματα σύλληψης.

Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, ως εμπλεκόμενα στην προαναφερόμενη υπόθεση. Οι έρευνες συνεχίζονται. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Πέντε Έλληνες κι ένας Αλβανός, περιλαμβάνονται μεταξύ αυτών που συνελήφθησαν νωρίτερα, σε εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης του Ανακριτή Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, στην περιοχή Χαριλάου.

Υπενθυμίζεται ότι στη δικογραφία εκτός από τους δέκα παραπάνω (8 συλληφθέντες και 2 ταυτοποιημένους) περιλαμβάνεται κι ο 23χρονος Αλβανός που συνελήφθη ένα 24ωρο μετά το φονικό κι αναμένεται να απολογηθεί αύριο στον Ανακριτή. Εις βάρος του ασκήθηκε, μεταξύ άλλων, ποινική δίωξη για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr