Παγκράτι: Προσπάθησε να πνίξει γατάκια την ώρα που θήλαζαν!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκράτι: Προσπάθησε να πνίξει γατάκια την ώρα που θήλαζαν!

Άλλο ένα περιστατικό απάνθρωπης αντιμετώπισης 3 μικρών ζώων. Η γυναίκα που προσπάθησε να πνίξει τα 3 γατάκια συνελήφθη.

Με απίστευτο μένος προσπάθησε γυναίκα στο Παγκράτι να πνίξει τρία νεογέννητα γατάκια σε κοινή θέα την ώρα που αυτά προσπαθούσαν να θηλάσουν από την μητέρα τους. Σύμφωνα με ενημέρωση της φιλοζωικής οργάνωσης Alma Libre, η οποία διασώζει γάτες σε όλη την Αττική, αναφέρουν ότι αυτόπτες μάρτυρες είδαν την γυναίκα την ώρα που προσπαθούσε να πνίξει τα γατάκια.

Τα τριά μωρά γατιά, βρίσκονταν δίπλα στη μητέρα τους που τα θήλαζε σε ακάλυπτο χώρο και προσπαθούσε να τα πνίξει. Τα έλουζε με πίεση και τα έβαλε βίαια σε έναν κουβά και αμέσως μετά τα πέταξε έξω στον δρόμο, σε κοινή θέα, αφήνοντας έκπληκτους όλους. Το Α.Τ. Παγκρατίου ενημερώθηκε άμεσα για το συμβάν και άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο όπου συνέλαβαν τη γυναίκα η οποία οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Τα δύο γατάκια διασώθηκαν και δίνονται για υιοθεσία, ενώ το τρίτο αγνοείται.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση: «Ένα τραγικό συμβάν κακοποίησης σήμερα διαδραματίστηκε στην περιοχή του Παγκρατίου όπου αυτόπτες μάρτυρες είδαν μια γυναίκα να καταβρέχει με μανία τρία μωρά γατάκια που βρίσκονταν δίπλα στη μανούλα τους που τα θήλαζε σε ακάλυπτο χώρο και προσπαθώντας να τα πνίξει τα έλουζε με πίεση με νερά και κατόπιν τα έβαλε βίαια σε έναν κουβά και σε κοινή θέα τα πέταξε έξω στο δρόμο.

Το Α.Τ. Παγκρατίου ενημερώθηκε άμεσα για το συμβάν και άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο όπου συνέλαβαν την εν λόγω «Κυρία» η οποία οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Έγιναν παράλληλα προσπάθειες κλήσης στην αστική πανίδα δήμου Αθηναίων αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα ενώ παράλληλα ενημερώθηκε από φιλόζωο αστυνομικό του τμήματος και η φίλη Christina Dimitriadou η οποία έσπευσε στο σημείο για να βοηθηθούν τα άμοιρα γατάκια τα οποία είχαν σκορπίσει πανικόβλητα στο δρόμο και δεν μπορούσαν οι άνδρες τις αστυνομίας να τα πιάσουν.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr