Πανελλήνιες 2023: Οι απαντήσεις από το evima.gr σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλήνιες 2023: Οι απαντήσεις από το evima.gr σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία

Τις απαντήσεις στα σημερινά θέματα των Πανελληνίων σας παρουσιάζει το evima.gr, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς.

Πανελλήνιες 2023: Για καλά προετοιμασμένους μαθητές χαρακτηρίζονται τα θέματα που έπεσαν στα αρχαία και τη βιολογία, ενώ βατά χαρακτηρίζονται τα θέματα των μαθηματικών, σύμφωνα με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την Γεωργία Μακρή, Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο Αρχαίων του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς «τα σημερινά θέματα στα αρχαία ήταν για καλά προετοιμασμένους μαθητές, καθώς το διδαγμένο κείμενο ήταν πιο απαιτητικό από το περσινό και το αδίδακτο ήταν στο ίδιο επίπεδο δυσκολίας με πέρυσι».

Σύμφωνα με τον Μανώλη Φουντουλάκη, Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο Μαθηματικών του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς «τα θέματα σε γενικές γραμμές ήταν εύκολα για σωστά προετοιμασμένους μαθητές, με εύκολη θεωρία, το 2ο και 3ο θέμα να είναι βατά και τα περισσότερα υποερωτήματα να μην απαιτούν ιδιαίτερη αφιέρωση χρόνου ώστε να λυθούν».

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Παπαγιανακόπουλο, Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο Βιολογίας: «Τα σημερινά θέματα στα οποία εξετάστηκαν οι μαθητές ήταν αρκετά απαιτητικά, που όποιος δεν είχε προετοιμαστεί κατάλληλα δεν θα μπορούσε να απαντήσει. Χρειαζόταν ιδιαίτερη προσοχή, καθώς κάλυπταν το μεγαλύτερο κομμάτι της ύλης και ακόμη και οι ερωτήσεις πολλαπλής ήταν πιο δύσκολες απ ότι συνήθως».

Οι απαντήσεις από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς

Δείτε εδώ τις απαντήσεις στα αρχαία ΕΔΩ

Δείτε τις απαντήσεις στα μαθηματικά ΕΔΩ

Δείτε τις απαντήσεις στη Βιολογία ΕΔΩ

Τα θέματα

Δείτε εδώ τα θέματα που έπεσαν στα Αρχαία Ελληνικά

Δείτε εδώ τα θέματα που έπεσαν στα Μαθηματικά

Δείτε εδώ τα θέματα που έπεσαν στη Βιολογία

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr