Πατέρας και γιος τον ξυλοκόπησαν άγρια – Είχαν στήσει καρτέρι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας και γιος τον ξυλοκόπησαν άγρια – Είχαν στήσει καρτέρι

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό βίας σημειώθηκε στην πόλη του Αγίου Νικολάου Κρήτης.

Σύμφωνα με το cna.gr, δύο αλλοδαποί έστησαν καρτέρι στον διερχόμενο με το δίκυκλο της εργασίας του, Γιώργο Ζερβάκη, και αφού πρώτα τον έριξαν κάτω στον δρόμο εν κινήσει, αμέσως μετά άρχισαν να τον χτυπούν άγρια με ένα μπαστούνι, κυρίως στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Επίσης, τον χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές, προκαλώντας του πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, άκρως επικίνδυνους ακόμα και για την ίδια του τη ζωή.

Περαστικοί έσωσαν τον άτυχο άνδρα -Πατέρας και γιος οι θύτες

Περαστικοί και γείτονες βγήκαν στον δρόμο σε μια προσπάθεια να σώσουν τον άνθρωπο αυτόν από τα βίαια και άγρια χτυπήματα που δεχόταν για περίπου 4 λεπτά. Στο σημείο έφτασε άμεσα περιπολικό της Αστυνομίας, που διαπίστωσε την κρισιμότητα της κατάστασης του θύματος.

Οι δύο αλλοδαποί, πατέρας και γιος, αλβανικής καταγωγής, μένουν τον τελευταίο καιρό μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Εναντίον τους κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου, οδηγήθηκαν χθες Τρίτη (20/6) στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου, και σήμερα Τετάρτη (21/6) οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κατατεθεί μηνύσεις εκατέρωθεν, και από δω και πέρα τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr