Πάτρα: Γιατρός «φωτογραφίζει» την Πισπιρίγκου – Αφαίρεσε το ρινικό οξυγόνο από τη Τζωρτζίνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Γιατρός «φωτογραφίζει» την Πισπιρίγκου – Αφαίρεσε το ρινικό οξυγόνο από τη Τζωρτζίνα

Εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας: Γιατρός του Καραμανδάνειου «φωτογραφίζει» τη Πισπιρίγκου – Αφαίρεσε το ρινικό οξυγόνο από τη Τζωρτζίνα

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του MEGA, Βασίλη Λαμπρόπουλο, γιατρός του «Καραμανδάνειου» Νοσοκομείου αποκάλυψε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αφαίρεσε το ρινικό οξυγόνο από το προσωπάκι της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Συγκεκριμένα, όταν η νοσοκόμα άκουσε από το δωμάτιο της Τζωρτζίνας το κουδούνι κινδύνου, φτάνοντας στο σημείο αντίκρισε το κοριτσάκι χωρίς το ρινικό οξυγόνο και το οξύμετρο.

Σημειώνεται ότι υπάρχουν τέσσερις κρίσιμες καταθέσεις μέσα από το «Καραμανδάνειο», από τρεις γιατρούς και μία νοσηλεύτρια, οι οποίες «καίνε» την κατηγορούμενη.

Στις 11 Απριλίου του 2021 η Τζωρτζίνα, που μέχρι τότε ήταν υγιής, μεταφέρθηκε στο «Καραμανδάνειο». Το απόγευμα εκείνης της ημέρας υπέστη την «περίεργη» ανακοπή.

Η μια γιατρός αναφέρει ότι μας χτύπησε με ράθυμο τρόπο την πόρτα στο γραφείο και ότι δεν την είδα μπροστά τους, όπως λέει η ίδια. «Σαν να ακούγεται το οξύμετρο», μας είπε. Μια άλλη ανέφερε ότι τους είπε: «Σφυρίζει το οξύμετρο».

Οι γιατροί πήγαν στο δωμάτιο και βρήκαν την Τζωρτζίνα ωχρή και χωρίς σφυγμό. Το κορίτσι δεν ανταποκρινόταν. Αυτό που είναι το καθοριστικό στοιχείο, είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, είναι ότι η γιατρός είδε την Τζωρτζίνα στη μέση του κρεβατιού, σε πλάγια θέση και χωρίς το ρινικό οξυγόνο.

Πάτρα: Ο ιατροδικαστής Αλεξάνδρου για την πιθανότητα ερωτικού κινήτρου – Πότε βγαίνουν τα πορίσματα

Ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου το απόγευμα της Δευτέρας μίλησε για την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Ο ίδιος εμφανίζεται κατηγορηματικός και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να σκεφτεί πως το κίνητρο και των τριών θανάτων ήταν το ερωτικό και επισήμανε πως εφόσον τεκμηριωθούν οι ώρες προσέλευσης ιατρικού προσωπικού, χορήγησης φαρμάκων στη Μαλένα και στην Τζωρτζίνα.

Ο κ. Αλεξάνδρου εκτιμά πως η υπόθεση θα μπει στην τελική ευθεία εφόσον υπάρξει μία ξεκάθαρη αιτία θανάτου στην Τζωρτζίνα, αλλά και με την προϋπόθεση να υπάρξουν νέα στοιχεία από τον φασματογράφο. Ωστόσο τονίζει ότι τα τελικά πορίσματα δεν θα βγουν πριν το καλοκαίρι.

«Σε όλες τις αναλύσεις που προσπαθούμε εμείς οι ιατροδικαστές να συμβάλλουμε σημαντικότατο ρόλο παίζει το κίνητρο, ο οποίος είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας πολλές φορές»,δήλωσε ο ιατροδικαστής.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr