Πάτρα: Η αινιγματική ανάρτηση της αδερφής της Ρούλας μετά το πόρισμα για μη ασφυκτικό θάνατο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Η αινιγματική ανάρτηση της αδερφής της Ρούλας μετά το πόρισμα για μη ασφυκτικό θάνατο

Νέα τροπή παίρνει η έρευνα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, του τρίτου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα που πέθανε τον περασμένο Ιανουάριο.

Μετά την δημοσίευση πληροφοριών από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα προέβη σε μια ανάρτηση στα social media.

«Οι άνθρωποι που μας αγάπησαν, πάντα θα βρίσκουν τρόπο να μας προστατεύουν, ακόμη κι αν δεν υπάρχουν πια» έγραψε η αδερφή της Ρούλας, βάζοντας παράλληλα και τρία αγγελάκια, ενώ στο κάτω μέρος της φωτογραφίας έγραψε επίσης «I miss you (μου λείπετε)».

Ιατροδικαστής Λέων – «Ξέρουμε από τι δεν πέθαναν τα κορίτσια»

Την ώρα που όλα δείχνουν πως το θρίλερ με τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα έχει μπει στην τελική του ευθεία για να αποκαλυφθεί η αλήθεια, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, τοποθετήθηκε στον ΑΝΤ1, τονίζοντας πως είναι γνωστό στους αρμόδιους από τι δεν έχουν πεθάνει τα τρία αδέρφια…

«Για την ώρα ξέρουμε από τι, δεν πέθαναν τα παιδιά και όχι από τι πέθαναν. Στόχος είναι ένα αποτέλεσμα που να μην μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Καταλαβαίνω την αγωνία που έχουν όλοι και οι γονείς των παιδιών, αλλά χρειάζεται χρόνος. H μητέρα έχει δώσει σημαντικές πληροφορίες μέσα από τις συνεντεύξεις της. Πολλές φορές καταλήγει ένας άνθρωπος μέσα σε ένα σπίτι και δεν έχουμε καμία πληροφορία. Εδώ όμως έχουμε μια μητέρα που βρισκόταν διαρκώς δίπλα στα παιδιά της και περιέγραψε μέσα από δημόσιες εμφανίσεις της, τις τελευταίες στιγμές τους», τόνισε στον ΑΝΤ1 ο κύριος Λέων.

«Η αιτία θανάτου στην πρώτη ιατροδικαστική εξέταση ήταν άστοχη και για αυτό οι συνάδελφοί μου επανεξετάζουν την αιτία θανάτου» σημείωσε και τόνισε πως «οι ίδιοι οι γονείς στη πρώτη συνέντευξή τους αμφισβήτησαν την αιτία θανάτου, ήταν ηθικό χρέος μας να το ερευνήσουμε».

Συμπλήρωσε δε ότι: «Χωρίς να θέλω να αναφερθώ στην συγκεκριμένη υπόθεση, θα σας πω, πως μια εγκληματική πράξη σε πολλά άτομα μπορεί να έρθει με διαφορετικούς τρόπους. Χθες μάθαμε ότι δεν υπήρχε κάποιο παθολογικό πρόβλημα, ότι δεν προέκυψαν ενδείξεις ασφυκτικού θανάτου και έτσι περιμένουμε, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Ψάχνουμε ακόμα ένα κοινό στοιχείο για τους τρία παιδιά. Ο θάνατος της Τζωρτζίνας θα ξεκλειδώσει τους θανάτους».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr