Πάτρα: Νέες μαρτυρίες – Η μητέρα των κοριτσιών πίστευε στη γλωσσοφαγιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Νέες μαρτυρίες – Η μητέρα των κοριτσιών πίστευε στη γλωσσοφαγιά

Νέες αποκαλύψεις για τη μητέρα των τριών κοριτσιών έρχονται στη δημοσιότητα

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών. Μαρτυρίες για τις αντιλήψεις και τη συμπεριφορά της μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου, και εξελίξεις στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. που έχει στο «στόχαστρο» τρία πρόσωπα – κλειδιά για την υπόθεση.

Την ώρα που το κουβάρι του θρίλερ, για τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα αρχίζει και ξετυλίγεται, νέες αποκαλύψεις για την μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, έρχονται στη δημοσιότητα.

«Η Ρούλα πίστευε πολύ σε μάγια και γλωσσοφαγιά. Μάλιστα, μετά το θάνατο της Μαλένας έλεγε ότι κάποιοι της έκαναν μάγια και για αυτό χάθηκε το παιδί. Σε κοντινούς ανθρώπους μιλούσε συχνά για την κακοτυχία της την οποία και απέδιδε σε μάγια», ανέφερε φίλη της οικογένειας στον ΑΝΤ1.

Η ίδια ανέφερε επίσης ότι: «Άκουσα πριν από λίγες ημέρες να λέει κάποιος από το περιβάλλον της ότι πηγαίνει κουκουλωμένη για να ανάψει τα καντήλια των παιδιών της. Αυτό δεν ισχύει. Πληρώνει άνθρωπο για να της τα ανάβουν. Λένε ότι δεν πηγαίνει να επισκεφτεί τα παιδιά της. Ίσως να φοβάται την κατακραυγή του κόσμου, δεν ξέρω».

«Η Τζωρτζίνα ήταν στο νοσοκομείο και η μητέρα πήγαινε για μπάνιο»

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλούν οι αναφορές από πρόσωπα που φέρονται να είχαν επαφές με την μητέρα των τριών νεκρών παιδιών, σχετικά με την συμπεριφορά της νεαρής γυναίκας, ακόμη και την περίοδο που ένα από τα κορίτσια της νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 προβλήθηκε η ανατριχιαστική μαρτυρία μιας γυναίκας που εμφανίστηκε ως νοσηλεύτρια και ισχυρίστηκε πως το διάστημα που η μεγάλη κόρη της, Τζωρτζίνα, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, η μητέρα της εμφανιζόταν στο θεραπευτήριο φορώντας μαγιό και λέγοντας στις νοσηλεύτριες πως το απόγευμα δεν θα βρισκόταν κοντά στο παιδί της, επειδή θα πήγαινε για μπάνιο στην θάλασσα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr