Πάτρα: Στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου – Εν μέσω αποδοκιμασιών από το συγκεντρωμένο πλήθος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου – Εν μέσω αποδοκιμασιών από το συγκεντρωμένο πλήθος

Φωνές και ύβρεις εναντίον της κατηγορούμενης μητέρας - Ποια η υπερασπιστική γραμμή της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι πρώτες πληροφορίες για το απολογητικό υπόμνημα σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας και την κεταμίνη

Με απολογητικό υπόμνημα έφτασε στο γραφείο της 18ης ανακρίτριας η Ρούλα Πισπιρίγκου συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της Χρήστο Ζαρδα και Όθωνα Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ θα παραθέσει κι έναν βασικό ισχυρισμό προκειμένου να στηρίξει τα όσα υποστηρίζει περί πιθανότητας λάθους των γιατρών.

Η 33χρονη φέρεται να περιγράφει στο υπόμνημα της ότι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώνεται στις 14:30 το μεσημέρι αλλά το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15.10. Σύμφωνα λοιπόν με όσα η κατηγορούμενη υποστηρίζει, εφόσον το παιδί θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γιατροί για τη δράση της κεταμίνης σε τέτοια ποσότητα, η ίδια δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό αφού το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά.

Σχετικά με την ανυπαρξία κεταμίνης στο νοσοκομείο Παίδων, η κατηγορούμενη φέρεται να αντιτείνει πως δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει αυτή η ουσία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, καθώς χορηγείται στην κτηνιατρική και την παιδοχειρουργική.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Με αποδοκιμασίες στα δικαστήρια

Η Ρούλα Πισπιρίγκου το μεσημέρι της Δευτέρας (4/4) λίγο πριν τις 12:00 έφτασε στα δικαστήρια κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και υπό έντονες αποδοκιμασίες.

Για τη μεταγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη ΓΑΔΑ στα δικαστήρια, επιστρατεύτηκαν άνδρες της ΟΠΚΕ και περισσότερα από επτά οχήματα και δυο μηχανές της ΕΛ.ΑΣ., ενώ η πορεία της αυτοκινητοπομπής ήταν ταχύτατη. Μάλιστα, υπήρξαν και μέτρα από την Τροχαία έτσι ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση, σε μια πρωτοφανή επιχείρηση μεταγωγής κρατουμένου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων στις 11:53, όπου επικράτησε απίστευτη ένταση. Συγκεντρωμένο πλήθος ξέσπασε σε αποδοκιμασίες, έχοντας τεράστια οργή σε βάρος τις 33χρονης. Προς την κατηγορούμενη εκτοξεύτηκαν ύβρεις και κατάρες από τους συγκεντρωμένους. «Θάνατος», «να σαπίσεις στη φυλακή», «να πεθάνεις» και «ψόφα» ήταν μερικά μόνο από όσα ακούστηκαν σε βάρος της…

Το ενδιαφέρον τόσο του Τύπου όσο και απλών πολιτών ήταν τεράστιο, με αποτέλεσμα έναν πρωτοφανή συνωστισμό. Ενδεικτικό είναι πως υπήρξε λιποθυμικό επεισόδιο ενός εκ των κάμεραμαν που ήταν στον χώρο, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr