Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Μύηση Ισραηλινών δημοσιογράφων στις ομορφιές της Εύβοιας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Μύηση Ισραηλινών δημοσιογράφων στις ομορφιές της Εύβοιας

Ταξίδι εξοικείωσης Ισραηλινών δημοσιογράφων πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Εύβοια

Η Εύβοια και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τυγχάνει πλέον της απόλυτης Τουριστικής εκτίμησης των Ισραηλινών, αποτέλεσμα της συστηματικής δουλειάς των τελευταίων ετών. Σε συνέχεια των δράσεων που υλοποιούμε, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ του Ισραήλ και τον προϊστάμενο του κ. Δημήτρη Βασιλειάδη, πραγματοποιήθηκε ταξίδι εξοικείωσης δημοσιογράφων από τις 17 έως τις 22 Ιουνίου, με εκπροσώπους των τριών μεγαλύτερων ΜΜΕ του Ισραήλ, (Haaretz, WALLA, ΜΑΚΟ).

Οι δημοσιογράφοι περιηγήθηκαν σε Χαλκίδα, Ερέτρια, Αμάρυνθο, Κύμη, Σκύρο και Βόρεια Εύβοια, γνώρισαν αλλά και έζησαν ταυτόχρονα, κάποιες εκ  των «δυνατότερων» εμπειριών που μπορεί να ζήσει κάνεις στον τόπο μας , γεύτηκαν μέρος των ποιοτικών προϊόντων μας γνωρίζοντας ταυτόχρονα, από πρώτο χέρι μέσω των παραγωγών,  και την διαδικασία παραγωγής αυτών,  ταξίδεψαν στον χώρο και στον χρόνο, στις μοναδικές ομορφιές του τόπου μας αλλά και στην ιστορία και τον πολιτισμό μας.

Στόχος της δράσης ήταν η επαφή και η γνωριμία  με τις «δυνατότερες» εμπειρίες που μπορεί καταγράψει ο επισκέπτης  στον τόπο μας  και η επικοινωνία αυτών στο κοινό του Ισραήλ που μας εκφράζει διαρκώς την επιθυμία, να μας γνωρίσει ακόμα καλύτερα.

Στην προσπάθειά μας αυτή αρωγοί υπήρξαν, οι άνθρωποι, οι επιχειρηματίες, οι επαγγελματίες του τουρισμού και οι παραγωγοί μας, καθώς με την φιλοξενία, των επαγγελματισμό αλλά και με την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων τους, είχαν  καταλυτικό  ρόλο στην δημιουργία άριστων εντυπώσεων  στους επισκέπτες μας.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού, Αθλητισμού & Εθελοντισμού Ηλίας Μπουρμάς, δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζοντας την συστηματική και αποδοτική δουλειά των τελευταίων χρόνων με την αγορά Ισραήλ και έχοντας πάντα την αμέριστη συμπαράσταση και άψογη συνεργασία με τον ΕΟΤ του Ισραήλ και τον διευθυντή του Δημήτριο Βασιλειάδη, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για την επίσκεψη αντιπροσωπείας των μεγαλύτερων μέσων της χώρας, προκειμένου να καταγραφεί και στην συνέχεια να προβληθεί στο κοινό του Ισραήλ, μέρος των πιο δυνατών «εμπειριών» που μπορεί να απολαύσει κάποιος ερχόμενος στον τόπο μας.

Γνωρίζαμε πως απευθυνόμαστε σε ένα κοινό που μας ξέρει αλλά που διαρκώς μας εκφράζει την επιθυμία του να μας γνωρίσει όλο και περισσότερο, κάναμε συμπαίκτες μας τους ανθρώπους της Περιφέρειάς μας, τους παραγωγούς , τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες του τουρισμού μας και σύμφωνα με τα λεγόμενα των πολύπειρων επισκεπτών μας , παρουσιάσαμε μία ανεπανάληπτη εμπειρία από ήδη γνωστές αλλά και από ανεξερεύνητες ταυτόχρονα γι’ αυτούς πτυχές της Περιφέρειάς μας».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr