Πνίγηκε στον κόσμο και στα… σκουπίδια η Χαλκίδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πνίγηκε στον κόσμο και στα… σκουπίδια η Χαλκίδα

Τόσο η επέλαση του κύματος κακοκαιρίας στην Εύβοια και την υπόλοιπη Ελλάδα όσο και η άφιξη εκδρομέων από την Αθήνα και άλλες περιοχές είχε ως αποτέλεσμα η Χαλκίδα να γεμίσει σκουπίδια.

Μια πόλη γεμάτη σκουπίδια είναι ο απολογισμός του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος για την πόλη της Χαλκίδας στην Εύβοια.

Ειδικότερα, τόσο το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε το νησί και την ευρύτερη χώρα τα τελευταία εικοσιτετράωρα όσο και η άφιξη πλήθους εκδρομέων από την πρωτεύουσα και άλλες περιοχές είχε ως αποτέλεσμα η πόλη να γεμίσει απορρίμματα με ενδεικτικότερη εικόνα αυτού, το σκηνικό που επικρατεί στην παραλία της Σουβάλας.

Αναλυτικότερα, φωτογραφίες  της παραλίας επί της οδού Δρακοπούλου πριν και μετά τις βροχές της Παρασκευής και του Σαββάτου,  ανήρτησε η δήμαρχος της πόλης Ελενα Βάκα εξηγώντας πως η συγκεκριμένη πλαζ είχε καθαριστεί και επρόκειτο να τοποθετηθούν και ομπρέλες, κάτι που ωστόσο αποφεύχθηκε εν τέλει γιατί περιμέναμε μεγάλη κακοκαιρία σύμφωνα με τα δελτία.

“Οι ομπρέλες θα τοποθετηθούν από αύριο. Κάθε φορά λοιπόν που έχει κακοκαιρία και βοριάδες, δυστυχώς οι παραλίες μας “βρωμίζουν”, σχολίασε χαρακτηριστικά ζητώντας την κατανόηση των πολιτών καθώς, όπως συγκεκριμένα είπε” δεν μπορούμε “να τα βάλουμε” με τους καιρούς και αμέσως από την πρώτη εργάσιμη ξεκινάμε πάλι τον καθαρισμό τους”

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr