Προσπάθησε με τη βία να βάλει 16χρονη στο αμάξι του – Συνελήφθη ο 22χρονος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσπάθησε με τη βία να βάλει 16χρονη στο αμάξι του – Συνελήφθη ο 22χρονος

Ένας 22χρονος συνελήφθη στο Χαϊδάρι, τα ξημερώματα της Κυριακής, για απόπειρα αρπαγής μιας 16χρονης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης Β.Σ., βρισκόταν εντός μαύρου οχήματός μάρκας VW, που ανήκει στον πατέρα του, όταν αντιλήφθηκε την 16χρονη η οποία επέστρεφε στο σπίτι της, ύστερα από νυχτερινή έξοδο.

Χαϊδάρι: Προσπάθησε να την επιβιβάσει στο ΙΧ του με τη χρήση βίας

Τότε με χρήση βίας και απειλές αποπειράθηκε να την επιβιβάσει στο αυτοκίνητο, όμως το θύμα αντιστάθηκε και κατάφερε να διαφύγει από το σημείο, έχοντας κάποια ελαφρά τραύματα, ενώ έπεσαν τα σκουλαρίκια της και τα πήρε ο 22χρονος.

Η 16χρονη έκανε καταγγελία και ο δράστης μαζί με τον πατέρα του μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα Χαϊδαρίου, όπου εκεί αναγνωρίστηκε από την ανήλικη. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα αρπαγής και ληστείας και στην συνέχεια συνελήφθη.

Παράλληλα, κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο του νεαρού για να σταλεί προς διερεύνηση στην αρμόδια υπηρεσία της Δ.Ε.Ε., καθώς παλαιότερα είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι σε βάρος του 22χρονου, για πορνογραφία ανηλίκων.

Τέλος, ιατροδικαστής θα εξετάσει την 16χρονη για να διαπιστωθεί το μέγεθος των τραυμάτων της, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον ανακριτή την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr