Ρεπορτάζ του evima.gr: Σημάδια «ζωής» στην αγορά της Χαλκίδας λίγο πριν το Πάσχα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρεπορτάζ του evima.gr: Σημάδια «ζωής» στην αγορά της Χαλκίδας λίγο πριν το Πάσχα

Αισιοδοξία για ανάκαμψη της αγοράς πριν την πασχαλινή περίοδο
Έτοιμοι για την εορταστική περίοδο του Πάσχα είναι οι επαγγελματίες στη Χαλκίδα, οι οποίοι ήδη προετοιμάζονται να υποδεχθούν τους καταναλωτές για τις αγορές των ημερών του Πάσχα.
Η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα λίγες μέρες πριν από το Πάσχα δείχνει κάποια σημάδια ανάτασης για την τοπική αγορά, ενώ ο Νίκος Αίσωπος, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας μιλώντας στο evima.gr αναφέρει πως υπάρχει αισιοδοξία για ανάκαμψη την περίοδο του Πάσχα.
Συγκεκριμένα ο κ. Αίσωπος αναφέρει: «Μετά από ένα τρίμηνο βαθιάς ύφεσης, η αγορά έχει αρχίσει να δείχνει κάποια σημάδια ζωής. Αισιοδοξούμε για ανάκαμψη την πασχαλινή περίοδο, ενώ φυσικά τα προβλήματα του υψηλού πληθωρισμού και της ισχνής αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών συνεχίζουν να πιέζουν αφόρητα την αγορά».
Την ίδια στιγμή ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας έδωσε στη δημοσιότητα το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, το οποίο τίθεται σε ισχύ από τις 17 Απριλίου, με τα μαγαζιά να παραμένουν ανοιχτά την Κυριακή των Βαΐων 17 Απριλίου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr