Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεκτό το αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα κατά Κουτσελίνη – Κουσουλού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεκτό το αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα κατά Κουτσελίνη – Κουσουλού

Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα που υπέβαλε κατά της Ζήνας Κουτσελίνη και του Πέτρου Κουσουλού η Ρούλα Πισπιρίγκου
Δεκτό έγινε το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου για τα ασφαλιστικά μέτρα κάτα της Ζήνας Κουτσελίνη και του Πέτρου Κουσουλού. καθώς και του τηλεοπτικού σταθμού «STAR» και της εφημερίδας «ΜΠΑΜ» σύμφωνα με ανακοίνωση του συνηγόρου υπεράσπισης της  Αλέξη Κούγια.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αύριο Τετάρτη 16 Νοεμβρίου πρόκειται να απολογηθεί για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας ενώ συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες που τις αποδίδονται.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

Πριν από λίγη ώρα δημοσιεύθηκε, από το αρμόδιο τμήμα ασφαλιστικών μέτρων του Πρωτοδικείου Αθηνών, ότι έγινε δεκτό το αίτημα προσωρινής διαταγής της κας Πισπιρίγκου κατά των Πέτρου Κουσουλού, Ζήνας Κουτσελίνη, εφημερίδας «ΜΠΑΜ» και του τηλεοπτικού σταθμού «STAR», για το σεβασμό των δικαιωμάτων της κυρίας κατηγορουμένης και την παύση των καθημερινών παρανομιών εις βάρος της, κατά παράβαση των όσων προβλέπουν οι νομοθετικές διατάξεις για το τεκμήριο αθωότητός της και την παύση της δημοσιοποιήσεως απορρήτων εγγράφων της δικογραφίας και της εν γένει προσβολής της προσωπικότητός της.

Λόγω του προκεχωρημένου της ώρας και της παύσης των εργασιών της γραμματείας των ασφαλιστικών μέτρων, η δημοσιοποίηση του περιεχομένου της προσωρινής διαταγής που εξέδωσε η Πρόεδρος Πρωτοδικών, η οποία εξεδίκασε την υπόθεση, θα δημοσιοποιηθεί αύριο, αφού οι αρμόδιοι υπάλληλοι, δεν επέτρεψαν στους συνεργάτες του γραφείου μας, να το πληροφορηθούν.

Αθήνα, 15.11.2022
Με εκτίμηση και σεβασμό,
Αλέξης Κούγιας
Δικηγόρος Αθηνών

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr