Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς περνάει για την καθημερινότητά της στις φυλακές
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς περνάει για την καθημερινότητά της στις φυλακές

Στην εκπομπή "Το Πρωινό" αποκαλύφθηκαν νέες πληροφορίες για την καθημερινότητά της στις φυλακές.

Στις φυλακές Κορυδαλλού κρατείται από το πρωί της Τρίτης (5/4) η Ρούλα Πισπιρίγκου, η 33χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Στην εκπομπή “Το Πρωινό” αποκαλύφθηκαν νέες πληροφορίες για την καθημερινότητά της στις φυλακές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν προαυλίζεται, δεν σιτίζεται επαρκώς, μιλά στο καρτοτηλέφωνο και ζήτησε αρκετά βιβλία.

Η 33χρονη μιλά συνεχώς με τους συνηγόρους της και ετοιμάζει την αίτηση αποφυλάκισής της.

Υπάρχει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Τσιλιπουνιδάκη, ξεκινά έρευνα για τις κοινωνικές υπηρεσίες της Πάτρας.

Εισαγγελική παραγγελία για νέα ιατροδικαστική εξέταση των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, δόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.

Οι εισαγγελείς που διενεργούν την έρευνα για το θάνατο της Τζωρτζίνας, παρήγγειλαν νέα ιατροδικαστική εξέταση για τη Μαλένα και την Ίριδα, ξεχωριστά, ώστε να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια των θανάτων τους, οι οποίοι πλέον αμφισβητείται ότι ήταν από παθολογικά αίτια.

Στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου έχουν ζητήσει να συνταχθεί από την αρχή, νέα ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια των δύο θανάτων, που σημειώθηκαν σε διάστημα 20 μηνών, εξετάζοντας όλα τα δεδομένα και βέβαια το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Παράλληλα, στους εισαγγελείς θα πρέπει να διαβιβαστούν οι πλήρεις ιατρικοί φάκελοι, οι διαγνώσεις των θεραπόντων γιατρών και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί η άτυχη Μαλένα, ο θάνατος της οποίας η ιατροδικαστική εξέταση είχε αποδώσει σε ηπατική ανεπάρκεια. Όσον αφορά την περίπτωση της Ίριδας , η οποία πέθανε στο σπίτι του ζευγαριού, στην Πάτρα, θα αναζητηθούν οι κλήσεις στο ΕΚΑΒ για τη διακομιδή της όπως και τα σχετικά έγγραφα του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr