«Σαν μάνα μου στο λέω, πρέπει να φύγεις»: Η δραματική έκκληση αστυνομικού σε κάτοικο να φύγει από το σπίτι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σαν μάνα μου στο λέω, πρέπει να φύγεις»: Η δραματική έκκληση αστυνομικού σε κάτοικο να φύγει από το σπίτι

Μια ανάσα πριν από την περιοχή Κανδήλι στα Μέγαρα βρίσκεται η φωτιά, ενώ νωρίτερα εστάλη μήνυμα του 112 οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Τα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο απειλεί πλέον η φωτιά που ξέσπασε στα Δερβενοχώρια. Νωρίτερα εστάλη μήνυμα από το 122 στους κατοίκους του οικισμού Κανδήλι ώστε να εκκενώσουν και να κατευθυνθούν προς τα Μέγαρα.

Αστυνομικοί μετέβησαν, επίσης, στην περιοχή, για να βεβαιωθούν ότι δεν έχει μείνει κανείς κάτοικος πίσω και η κάμερα του ΣΚΑΙ κατέγραψε τη συγκινητική προσπάθεια τεσσάρων αστυνομικών να πείσουν μία γυναίκα να εγκαταλείψει την περιουσία της και να φύγει για να μην κινδυνεύσει.

Αρχικά στο πλάνο φάνηκε η γυναίκα και ο γιος της να συνομιλούν με τους αστυνομικούς. Κάποια στιγμή ο ένας εξ’ αυτών να της λέει «Στο λέω σα μάνα μου, πρέπει να φύγεις. Η φωτιά έχει φτάσει πολύ χαμηλά».

Στη συνέχεια ο γιος της γυναίκας της λέει «έλα μάνα να φύγουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε» και μπαίνουν στο αυτοκίνητό τους, όπου έχουν ανέβει και τα κατοικίδια τους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr