Σε ρυθμούς καρναβαλιού το Αλιβέρι – Ξεκίνησε η μεγάλη παρέλαση των παιδιών (pics)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ρυθμούς καρναβαλιού το Αλιβέρι – Ξεκίνησε η μεγάλη παρέλαση των παιδιών (pics)

Στην αφετηρία της παρέλασης βρέθηκαν δεκάδες μαθητές, στην είσοδο του Αλιβερίου, μικροί καρναβαλιστές με τους συνοδούς τους, πλημμυρίζοντας τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Σε ρυθμούς καρναβαλιού βρίσκεται από σήμερα το Αλιβέρι, με τη μεγάλη παρέλαση των μικρών καρναβαλιστών, η οποία ξεκίνησε στο κέντρο της πόλης πριν από λίγο.

Περίπου μαθητικά γκρουπ με δεκάδες μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές παρελαύνουν στους δρόμους της πόλης. Φέτος, εκτός από το Αλιβέρι υπάρχουν συμμετοχές και από άλλες περιοχές.

«Ξεκινήσαμε πριν από λίγο, χρόνια πολλά, καλό καρναβάλι. Ο κόσμος είναι χαρούμενος, με κέφι, με διάθεση. Αυτή είναι η προθέρμανσή μας. Είναι πολλές οι συμμετοχές στο καρναβάλι των παιδιών και ήδη στο μεγάλο καρναβάλι έχει ξεσηκώσει την πόλη του Αλιβερίου», δήλωσε η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κόλλια Σοφία Βότσή στο evima.gr.

Πλήθος εντυπωσιακών αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων, έχουν γεμίσει του κεντρικούς δρόμους, ξεσηκώνοντας με ξέφρενους ρυθμούς το όμορφο Αλιβέρι! Ακολουθεί το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου στο κέντρο του Αλιβερίου!
Μέχρι πρότινος συνηθιζόταν ο καρνάβαλος να καίγεται στο λιμάνι του Καράβου, ωστόσο, φέτος σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr δεν θα μεταφερθεί εκεί, αλλά θα καεί στο κέντρο του Αλιβερίου, σε μία από τις δύο κεντρικές πλατείες της πόλης.
Στη συνέχεια το γλέντι μεταφέρεται στον πεζόδρομο όπου θα απολαύσουμε “της Αποκριάς Χοροπατήματα” από τη χορευτική ομάδα Σύλλογος Γυναικών Αλιβερίου & Περιχώρων “Το Μεσονήσι” και φυσικά χορός, γλέντι και διασκέδαση με τον μοναδικό τρόπο που μόνο στο Αλιβέρι ξέρουμε!
Το 4ο Καρναβάλι Αλιβερίου θα παρουσιάσουν ο Βασίλης Γκότσης και η Τζένη Κοσμίδου.
Φέτος τις Απόκριες η καρδιά του καρναβαλιού χτυπάει στο Αλιβέρι σε ένα μοναδικό εορταστικό διήμερο που θα αφήσει εποχή!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr