Σεπόλια: Ακόμη ένας άνδρας παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεπόλια: Ακόμη ένας άνδρας παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση παιδοβιασμού και μαστροπείας με ακόμη ένα άτομο να προσέρχεται στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει όσα γνωρίζει για την υπόθεση

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση παιδοβιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια, με ακόμη ένα άτομο να προσέρχεται στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει όσα γνωρίζει για την υπόθεση. Ο άνδρας δήλωσε ότι είχε συνομιλήσει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη, ενώ πρόκειται για το 16ο άτομο που παρουσιάζεται στις Αρχές για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο 48χρονος άνδρας εξετάστηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ενόρκως και αποχώρησε, ενώ από την υπηρεσία πλέον ερευνάται η εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ο άνδρας είναι το 16ο άτομα που προσέχεται στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού του 12χρονου κοριτσιού που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για τη διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθε αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία βραδινές ώρες χθες (1-11-2022), 48χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω ανέφερε ότι συνομίλησε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Ο ανωτέρω ημεδαπός, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr