Σεξουαλική κακοποίηση κατήγγειλε 22χρονη σε μπαρ – Ο δράστης την ακολούθησε στις τουαλέτες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεξουαλική κακοποίηση κατήγγειλε 22χρονη σε μπαρ – Ο δράστης την ακολούθησε στις τουαλέτες

Mια καταγγελία 22χρονης κοπέλας για σεξουαλική κακοποίηση από άνδρα στο μπαρ που εργάζεται στο κέντρο της Αθήνας ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η νεαρή που εργάζεται ως σερβιτόρα στο κατάστημα κατήγγειλε στις Αρχές έναν άνδρα περίπου 30 ετών ο οποίος -όπως ισχυρίζεται η ίδια- την παρενοχλούσε έντονα ενώ εκείνη εργαζόταν με αποκορύφωμα την σεξουαλική κακοποίησή της στις τουαλέτες του καταστήματος.

Την ακολούθησε στις τουαλέτες

Αναλυτικότερα, όπως είπε στους αστυνομικού η κοπέλα που είναι γεννημένη το 2001, κάποια στιγμή τα ξημερώματα της Παρασκευής (7/7) κατευθύνθηκε στις τουαλέτες στον ημιυπόγειο χώρο του μπαρ. Εκεί ο φερόμενος ως δράστης την ακολούθησε και την εξανάγκασε σε ερωτικές περιπτύξεις δίχως την συγκατάθεσή της, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες που έκανε να διαφύγει.

Αμέσως μετά ο νεαρός τράπηκε σε φυγή, ενώ η 22χρονη κοπέλα κατευθύνθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα της περιοχής προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό και να περιγράψει όσα βίωσε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr