Σφοδρότατο τροχαίο με έναν νεκρό: Το αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολώνα- Χαροπαλεύει 23χρονη- Συγκλονιστικό βίντεο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σφοδρότατο τροχαίο με έναν νεκρό: Το αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολώνα- Χαροπαλεύει 23χρονη- Συγκλονιστικό βίντεο

Για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσε στο σημείο με 7 πυροσβέστες και 3 οχήματα.

Ένα νεκρός και μια σοβαρότατα τραυματίας είναι απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε μισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Το τροχαίο δυστύχημα, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε έναν άνδρα 27 ετών, σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα σήμερα στο Μαρκόπουλο, μεγαλώνοντας κι άλλο τη μαύρη λίστα των θυμάτων από τροχαία από την αρχή του έτους.

Όπως έχει γίνει γνωστό, όλα έγιναν γύρω στις 11:30 το βράδυ, όταν ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας και μια 22χρονη κοπέλα και εκινείτο στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» με δύναμη σε κολώνα.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό

Για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έσπευσε στο σημείο με επτά πυροσβέστες και τρία οχήματα.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του και μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

Iefimerida

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr